Fotoreportage #6: Herfstwandeling

herfst fotoOngeveer een week geleden heb ik samen met mijn vriend een herfstwandeling gemaakt in het bos bij Vught. Natuurlijk ging de camera mee. Ik wilde namelijk graag de mooie herfstkleuren vastleggen. In het bos aangekomen vond ik het eigenlijk best moeilijk om een leuke foto te maken. Veel bomen waren al kaal, terwijl andere nog helemaal groen waren. Ook vond ik veel foto’s die ik heb gemaakt veel te druk. Toch ben ik tot een selectie gekomen die ik leuk vind om met je te delen.


Richting het bos
Richting het bos
lijn
Herfstkleuren weerspiegelt in het water
weerspiegeling herfst
lijn
weerspiegeling2
lijn
Hier lag ik op de grond ;-).
Bos_voorgrond
lijn
Oooh, romantisch.
bos
lijn
Paddestoel, helaas geen rode met witte stippen gezien šŸ™
paddestoel

Gerelateerde artikelen:

Fotoreportage #5: Foto’s van mist
Fotoreportage #4: Ouwehands Dierenpark
Fotoreportage #3: Spoorzone Tilburg
Fotoreportage #2: Zonsopkomst
Fotoreportage #1: weekendje Zeeland

Ā© Nobody ELSe

Tags: , , , , , ,

5 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

  1. ByBirgit schreef:

    Prachtige foto’s! (:

  2. Els schreef:

    Dank je wel šŸ™‚

  3. M.Th. schreef:

    En toch heb je prachtige foto’s gemaakt,Els.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top