Fotoreportage #36: Winter en sneeuw

8 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Op die manier absoluut, maar ja, het bleef hier uit en dit keer had jij alle geluk voor deze prachtige winterse foto;s met sneeuw, werkelijk waar, prachtig weer! Ik heb dat echt gemist in onze regio.

  x

 2. Michelle schreef:

  Wauw prachtig! Leuk dat je deze tip met ons deelde, ik wist het nog niet.

 3. Sammie schreef:

  Prachtige foto’s, vooral die met het paard vind ik prachtig!

 4. Myriam schreef:

  Amai, zo’n schone foto’s. Je hebt oog voor detail!

 5. Simone schreef:

  Wat een mooie winterse plaatjes heb je gemaakt zeg! Ik ben niet zo dol op de winter, maar winterse foto’s vind ik wel heel erg mooi. Ik ben toen het zo sneeuwde ook nog even met camera op pad geweest. 🙂

 6. Connie schreef:

  Dit is echt genieten. Mooi hoor! Ik ben naar buiten geweest toen het al een beetje aan het dooien was. Een mooie foto kunnen maken van sneeuw aan takken, waar ook druppels water aan hangen.

 7. M.Th. schreef:

  Ja, Els, zo kan ik ook wel genieten van de winter. De eerste grote foto die je nu geplaatst hebt, vind ik ook meteen de allermooiste. En de andere zijn ook prachtig.

 8. Romy schreef:

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Vooral die met de helderblauwe lucht vind ik zo mooi. Ik kreeg inderdaad ook die tip om foto’s ‘over te belichten’ bij sneeuw van degene die mijn fotografiecursus gaf. Echt slim bedacht!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.