Foto’s bezoekers #10: Haakprojecten van bezoekers

Reclame


Wow, alweer zoveel mooie foto’s ontvangen van prachtig gehaakte knuffels met gratis haakpatronen van mijn blog :-). Dank je wel. In dit artikel een overzicht van foto’s die ik heb ontvangen van bezoekers.

Bedankt

Het blijft echt super leuk om jullie haakprojecten te zien. Het is leuk om te merken dat veel bezoekers van mijn blog aan de slag met mijn ontworpen gratis haakpatronen. Echt super bedankt voor het delen van jullie mooie foto’s aan mij. Ik word hier echt zo blij van. In dit artikel vind je alle foto’s die ik in de laatste weken heb ontvangen. Hopelijk kan het jou ook weer inspireren :-).

Gratis haakpatronen

Wil je ook één van de gratis haakpatronen haken? Kijk dan bij mijn gratis haakpatronen. Daar vind je de verschillende gratis haakpatronen.
haakpatroon pinguin gratis nederlands
Haken beren gratis haakpatronen beginners
gratis haakpatroon konijntje makkelijk te haken beginners
Foto’s van bezoekers

Marjolein

Claudia

Advertentie

Manouska

Gezina

Linda

Helma

Alie

Hilde

Advertentie

Sofie

Jacinta

Anna

Jessica

Elena

Vivianne

Advertentie

Sylvia

Fenny

Marianne

Aaf

Richelle

Trudy

Advertentie

Sandra

Hanneke

Jolanda

Henriet

Heb jij ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt met behulp van mijn blog?

Heb je ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt naar aanleiding van mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of Instagram @NobodyELSeNL.

Gerelateerde artikelen:

Foto’s bezoekers #9: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #8: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #7: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s van bezoekers #6: Bram de Beer, Petra de Panda, Connie de Koala & Jos de IJsbeer
Foto’s van bezoekers #5: Bram de Beer, Petra de Panda & Jos de IJsbeer
Foto’s van bezoekers #4: Bram de Beer, Petra de Panda & Jos de IJsbeer
Foto’s van bezoekers #3: Bram de Beer, Petra de Panda & Jos de IJsbeer
Foto’s van bezoekers #2
Foto’s van bezoekers #1

Advertentie

© Nobody ELSe

2 reacties

  1. Wat een creativiteit! Erg leuk dat er zo veel mensen met plezier gebruik maken van jouw patronen en foto’s opsturen van de resultaten. Allemaal leuke beestjes👍🏻

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.