Foto’s bezoekers #13: Haakprojecten van bezoekers

Reclame


Allereerst een GELUKKIG NIEUWJAAR gewenst. In dit artikel een overzicht van foto’s die ik heb ontvangen van bezoekers van mijn blog. Ik kreeg weer zoveel mooie foto’s opgestuurd. Al deze haakprojecten zijn gemaakt met de GRATIS haakpatronen die ik heb ontworpen. Bedankt voor het delen van jullie foto’s!

Bedankt

Het blijft echt super leuk om jullie haakprojecten te zien. Het is leuk om te merken dat veel bezoekers van mijn blog aan de slag met mijn ontworpen gratis haakpatronen. Echt super bedankt voor het delen van jullie mooie foto’s aan mij. Ik word hier echt zo blij van. In dit artikel vind je alle foto’s die ik in de laatste weken heb ontvangen. Hopelijk kan het jou ook weer inspireren :-). Het waren nog nooit zoveel foto’s!

Gratis haakpatronen

Wil je ook één van de gratis haakpatronen haken? Kijk dan bij mijn gratis haakpatronen. Daar vind je de verschillende gratis haakpatronen.

Foto’s van bezoekers

Marielle

Ann

Nicole

Truus

Ann-Marie

Jacinta

Romy

Eefje

Anoniem

Suze

An

Renske

Jose

Lutgarde

Marina

Marjolein

Annet

Amanda

Nicole

Annet

Heb jij ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt met behulp van mijn blog?

Heb je ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt naar aanleiding van mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of Instagram @NobodyELSeNL.

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Foto’s bezoekers #12: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #11: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #10: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #9: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #8: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #7: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s van bezoekers #6: Bram de Beer, Petra de Panda, Connie de Koala & Jos de IJsbeer
Foto’s van bezoekers #5: Bram de Beer, Petra de Panda & Jos de IJsbeer

© Nobody ELSe

4 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.