Foto’s bezoekers #14: Haakprojecten van bezoekers

Reclame


In dit artikel weer een nieuw overzicht van foto’s die ik heb ontvangen van bezoekers van mijn blog. Ik kreeg weer zoveel mooie foto’s opgestuurd. Al deze haakprojecten zijn gemaakt met de GRATIS haakpatronen die ik heb ontworpen. Bedankt voor het delen van jullie foto’s!

Bedankt

Het blijft echt super leuk om jullie haakprojecten te zien. Het is leuk om te merken dat veel bezoekers van mijn blog aan de slag met mijn ontworpen gratis haakpatronen. Echt super bedankt voor het delen van jullie mooie foto’s aan mij. Ik word hier echt zo blij van. Ook dit keer heb ik heel veel foto’s gekregen, zoveel meer dan normaal! Hopelijk kan het jou ook weer inspireren :-).

Gratis haakpatronen

Wil je ook één van de gratis haakpatronen haken? Kijk dan bij mijn gratis haakpatronen. Daar vind je de verschillende gratis haakpatronen.

Foto’s van bezoekers

Richelle

Arina

Advertentie

Lydia

Desiree

Carla

Gezina

Michelle

Monique

Advertentie

Margriet

Annemieke

Jessica

Liesbeth

Desiree

Nicole

Advertentie

Sofie

Evelyn

Grace

Hennie

Natascha

Trudy

Advertentie

Evelyn

Kaatje

Yvonne

Miranda

Marie-Nell

Katleen

Advertentie

Reine

Christel

Annemarie

Anja

Alice

Desiree

Advertentie

Samantha

Patricia

Carla

Hilde

ALie

Helma

Advertentie

Janneke

Tineke

Marielle

Jacqueline

Nel

Heb jij ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt met behulp van mijn blog?

Heb je ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt naar aanleiding van mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of Instagram @NobodyELSeNL.

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Foto’s bezoekers #13: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #12: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #11: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #10: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #9: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #8: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #7: Haakprojecten van bezoekers

© Nobody ELSe

6 reacties

  1. Complimenten voor iedereen die deze mooie beestjes gehaakt hebben! En voor Els voor haar gratis patronen. 👍🏻👌🏻

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.