Foto’s bezoekers #15: Haakprojecten van bezoekers

Fotos bezoekers gratis haakpatronen nederlands Nobody ELSe
Reclame

Fotos bezoekers gratis haakpatronen nederlands Nobody ELSe
In dit artikel weer een nieuw overzicht van foto’s die ik heb ontvangen van bezoekers van mijn blog. Ik kreeg weer zoveel mooie foto’s opgestuurd, meer dan ooit! Al deze haakprojecten zijn gemaakt met de GRATIS haakpatronen die ik heb ontworpen. Bedankt voor het delen van jullie foto’s!

Bedankt

Het blijft echt super leuk om jullie haakprojecten te zien. Het is leuk om te merken dat veel bezoekers van mijn blog aan de slag met mijn ontworpen gratis haakpatronen. Echt super bedankt voor het delen van jullie mooie foto’s aan mij. Ik word hier echt zo blij van. Ook dit keer heb ik heel veel foto’s gekregen, gewoon zoveel dat ik na een maand weer een nieuw artikel kan maken met foto’s van jullie :-)! Hopelijk kan het jou ook weer inspireren :-).

Gratis haakpatronen

Wil je ook één van de gratis haakpatronen haken? Kijk dan bij mijn gratis haakpatronen. Daar vind je de verschillende gratis haakpatronen.
Tineke

Gea

Jeannette

Gea

Janneke

Nel

Danielle

Riena

Margriet

Ieke

Emelie

Janneke

Diny

Ria

Marsha

Joy

Ria

Samantha

Beate

Pricilla

Wilma

Nel

Linette

Jasmijn

Christel

Yvonne

Margriet

Chelle

Yvonne

Ria

Wilma

Nicole

Jose

Carin

Jeanette

Arina

Trudie

Ria

Sonia

Jacinta

Dominique

Emilie

Heb jij ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt met behulp van mijn blog?

Heb je ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt naar aanleiding van mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of Instagram @NobodyELSeNL.

Gerelateerde artikelen:

Foto’s bezoekers #14: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #13: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #12: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #11: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #10: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #9: Haakprojecten van bezoekers

Advertentie

© Nobody ELSe

2 reacties

  1. Hoe kom ik aan het patroon voor dat leuke varkentje met een jurkje aan? Mijn nichtje is helemaal gek van varkentjes, dus ik probeer elk jaar een varkentje voor haar te haken.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.