Foto’s bezoekers #16: Haakprojecten van bezoekers

Reclame


In dit artikel weer een nieuw overzicht van foto’s die ik heb ontvangen van bezoekers van mijn blog. Ik kreeg weer zoveel mooie foto’s opgestuurd. Al deze haakprojecten zijn gemaakt met de GRATIS haakpatronen die ik heb ontworpen. Bedankt voor het delen van jullie foto’s!

Bedankt

Het blijft echt super leuk om jullie haakprojecten te zien. Het is leuk om te merken dat veel bezoekers van mijn blog aan de slag met mijn ontworpen gratis haakpatronen. Echt super bedankt voor het delen van jullie mooie foto’s aan mij. Ik word hier echt zo blij van. Ook dit keer heb ik heel veel foto’s gekregen, gewoon zoveel dat ik na een maand weer een nieuw artikel kan maken met foto’s van jullie :-)! Hopelijk kan het jou ook weer inspireren :-).

Gratis haakpatronen

Wil je ook één van de gratis haakpatronen haken? Kijk dan bij mijn gratis haakpatronen. Daar vind je de verschillende gratis haakpatronen.

Heb jij ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt met behulp van mijn blog?

Heb je ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt naar aanleiding van mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of Instagram @NobodyELSeNL.

Foto’s van bezoekers

Sandra

Gaby

Petra

Christine

Denny

Lisette

Rita

Majel

Nele

Janneke

Gaby

Denny

Henriette

Annemarie

Gusta

Missy

Nicole

Yvonne

Leni

Nicole

Gea

Annemiek

José

Ann-Marie

Nathalie

Paula

Marijke

Sylvia

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Foto’s bezoekers #15: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #14: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #13: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #12: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #11: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #10: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #9: Haakprojecten van bezoekers

© Nobody ELSe

4 reacties

  1. Fijn, dat de mensen gebruik maken van jouw gratis patronen en dat er zo’n mooie beestjes gemaakt worden! 👍🏻Elke keer weer leuk om te zien.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.