Reclame

Foto’s bezoekers #18: Haakprojecten van bezoekers

Reclame


In dit artikel weer een nieuw overzicht van foto’s die ik heb ontvangen van bezoekers van mijn blog. Zo veel elke keer! Al deze haakprojecten zijn gemaakt met de GRATIS haakpatronen die ik heb ontworpen en op mijn blog staan. Bedankt voor het delen van jullie foto’s!

Bedankt

Het blijft echt super leuk om jullie haakprojecten te zien. Het is leuk om te merken dat veel bezoekers van mijn blog aan de slag met mijn ontworpen gratis haakpatronen. Echt super bedankt voor het delen van jullie mooie foto’s aan mij. Ik word hier echt zo blij van. Ook dit keer heb ik heel veel foto’s gekregen!

Hopelijk kan het jou ook weer inspireren :-).

Gratis haakpatronen

Wil je ook één van de gratis haakpatronen haken? Kijk dan bij mijn gratis haakpatronen. Daar vind je de verschillende gratis haakpatronen.

Wil je in het volgende artikel met foto’s van bezoekers ook staan met je gehaakte haakproject?

Advertentie

Heb je ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt naar aanleiding van mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of Instagram @NobodyELSeNL.

Foto’s van bezoekers

Yvonne

Josiane

Marja

Mathilde

Marjo

Majel

Wilma

Ria

Nele

Monique

Marie-Nell

Suzanne

Marloes

Elly

Nicole

Marjo

Katrien

Hennie

Elmae

Samantha

Rini

Madelein

Angela

Danielle

Majel

Véronique

Kelly

Sandra

Katrien

Gerelateerde artikelen:

Foto’s bezoekers #17: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #16: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #15: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #14: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #13: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #12: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #11: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #10: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #9: Haakprojecten van bezoekers

© Nobody ELSe

Reclame

5 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.