Reclame

Foto’s bezoekers #21: Haakprojecten van bezoekers

Fotos bezoekers gratis haakpatronen nederlands Nobody ELSe maart24
Reclame

In dit artikel weer een nieuw overzicht van foto’s die ik heb ontvangen van bezoekers van mijn blog. Jullie blijven maar foto’s sturen, erg leuk :-). Al deze mooie haakprojecten zijn gemaakt met de GRATIS haakpatronen die ik heb ontworpen en op mijn blog staan. Bedankt voor het delen van jullie foto’s!

Bedankt

Het blijft echt super leuk om jullie haakprojecten te zien. Het is leuk om te merken dat veel bezoekers van mijn blog aan de slag gaan met mijn ontworpen gratis haakpatronen. Echt super bedankt voor het delen van jullie mooie foto’s aan mij. Ik word hier echt zo blij van!

Hopelijk kan het jou ook weer inspireren :-).

Gratis haakpatronen

Wil je ook één van de gratis haakpatronen haken? Kijk dan bij mijn gratis haakpatronen. Daar vind je de verschillende gratis haakpatronen.

Wil je in het volgende artikel met foto’s van bezoekers ook staan met je gehaakte haakproject?

Advertentie

Heb je ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt naar aanleiding van mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of Instagram @NobodyELSeNL.

Foto’s van bezoekers

Karin

Darline

Gerda

Nicolette

Ellemieke

Marguerite

Janneke

Claudette

Karin

Patrizia

Darline

Claudette

Véro

Annelies

Katrien

Majel

Carin

Nicolette

Riena

Ada

Saskia

Marjolein

Esther

Carin

Lia

Majel

Theatjuh

Beate

Elmae

Karin

Gerelateerde artikelen:

Foto’s bezoekers #20: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #19: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #18: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #17: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #16: Haakprojecten van bezoekers

© Nobody ELSe

Reclame

2 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.