Foto’s bezoekers #22: Haakprojecten van bezoekers

Reclame

In dit artikel weer een nieuw overzicht van foto’s die ik heb ontvangen van bezoekers van mijn blog. Jullie blijven maar foto’s sturen. Dit artikel bevat een record aantal foto’s! 45 in totaal binnen een maand! Al deze mooie haakprojecten zijn gemaakt met de GRATIS haakpatronen die ik heb ontworpen en op mijn blog staan. Bedankt voor het delen van jullie foto’s!

Bedankt

Het blijft echt super leuk om jullie haakprojecten te zien. Het is leuk om te merken dat veel bezoekers van mijn blog aan de slag gaan met mijn ontworpen gratis haakpatronen. Echt super bedankt voor het delen van jullie mooie foto’s aan mij. Ik word hier echt zo blij van!

Hopelijk kan het jou ook weer inspireren :-).

Gratis haakpatronen

Wil je ook één van de gratis haakpatronen haken? Kijk dan bij mijn gratis haakpatronen. Daar vind je de verschillende gratis haakpatronen.

Wil je in het volgende artikel met foto’s van bezoekers ook staan met je gehaakte haakproject?

Heb je ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt naar aanleiding van mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of Instagram @NobodyELSeNL.

Foto’s van bezoekers

Advertentie

Karin

Veerle

Monique

Femke

Annemie

Truus

Claudette

Liesbeth

Jana

Nicoline

Samantha

Claudette

Karin

Els

Nadien

Majel

Claudette

Karin

Karin

Majel

Karin

Mechteld

Els

Anna

Karin

Diny

Gaby

Mechteld

Gaby

Saskia

Karin

Gaby

Laura

Gaby

Karin

Anne

Claudette

Irene

Karin

Jenny

Burung

Gerelateerde artikelen:

Foto’s bezoekers #21: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #20: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #19: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #18: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #17: Haakprojecten van bezoekers
Foto’s bezoekers #16: Haakprojecten van bezoekers

© Nobody ELSe

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.