Foto’s van de maand #30: Oktober 2016

23 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Jezus, helemaal naar Medemblik, je had ook naar mij toe mogen komen, iets dichterbij ook nog een aardige rit, maar toch, dichterbij, hahahaha Ik ben benieuwd, zooooooooo benieuwd wat je aan het haken bent, traaaalalalala 😛

  Beterschap voor je pa, en het zuiderzee museum, ja daar ben ik ook nog niet geweest, leuke maand in foto’s!

  Oktober, mens, het is al bijna december, verjaardagen hier en daar zo ook mijn eigen op komst weer, kortom… ik weet het niet meer 😉 Oh wacht, vooral ziek, dat ws het! Daarom ben ik het alweer vergeten 😉

  X

 2. Wanda schreef:

  Mooi overzicht hoor! En ja, de herfst leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen. Wij zijn er ook praktisch elk weekend wel op uit getrokken. Heerlijk!

 3. Michelle schreef:

  Wat een mooie foto’s van jouw maand Oktober!

 4. DisneyChicks.nl schreef:

  Wat een mooie foto’s Els! Ik vind de herfstkleuren zo mooi! 🙂

 5. foryourstyle schreef:

  Heerlijk die herfstige foto’s! Heb zelf ook gewandeld vorige week en ga dit weekend weer! Lekker genieten van hoe mooi het buiten is!

 6. M.Th. schreef:

  Door jouw ogen (je camera) laat je ons zien hoe mooi Nederland is!!
  Gister was ik samen met mijn zus in Utrecht en bezochten we, dankzij de vrijkaarten die ik van je kreeg, de KreaDoe-beurs. Nogmaals mijn dank voor de kaarten: heel leuk om met zoveel knutselmaterialen (en mooie knutselresultaten) kennis te maken!!

 7. Nicole Orriëns schreef:

  Bij mij gaan echt automatisch alle lampen uit als ik een voetbalveld zie merk ik…

  Wat een compliment voor je vader dat hij het beter doet dan zo’n machine!

 8. Connie schreef:

  Mooi de foto van de boom voor jullie huis. En de foto’s van Medemblik ook erg mooi. Ben benieuwd naar je haakcreatie.
  En…….een mooi compliment voor je vader!!!

 9. Yvonne schreef:

  Wat een leuke foto’s! Mooi daar bij de posbank. En gaaf dat je leert haken. Heb het geprobeerd, maar het was niks voor mij. Daarom brei ik nu, op breiringen. Opvallend leeg in het stadion bij de verloren wedstrijd zeg!

 10. Cindy schreef:

  Je maakt prachtige fotos! Wat staat die boom er prachtig bij maar de foto van de nagebouwde overstroming met de was aan de lijn vind ik erg pakkend.

 11. Oh die boom is PRACHTIG! Wandelen op de Posbank is bijzonder mooi 😉 mooie foto’s weer Els.

 12. Bente schreef:

  Ooh jaa zeker een prachtige boom waar je uitzicht op hebt <3!

  Hahahah hilarisch, die parkeerplaats vol met auto's! Gelukkig was het alsnog erg genieten 🙂

 13. zazazoobeauty schreef:

  Prachtige foto’s weer. Ziet er heerlijk gezellig uit, lekker genieten!

 14. Anita | Mindjoy schreef:

  Nog nooit in Medemblik geweest maar klinkt als een leuke stad. We waren pas in Doesburg, ook een aanrader. Heel benieuwd naar je haakavontuur 😉

 15. jeapiebel schreef:

  Medemblik is zeker een mooie stad. Ik heb hakken echt geprobeerd, maar uiteindelijk geef ik het op. Ik moet meer doorzetten denk ik, ik geef op hakgebied gewoon te snel op. Ik vind de foto’s van de boom en de natuur erg leuk. Jammer van de voetbalrang.

 16. misseagles schreef:

  Wauw die boom! En jammer dat t met Willem II niet zo lekker gaat, met mijn cluppie ook niet haha..

 17. Mooie foto’s maak jij! Vooral die van de heide!
  Oktober was de maand waarin ik afscheid nam van mijn week. Raar dus. Maar nu is het november: Tijd voor iets nieuws!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.