Foto’s van de maand #42: Oktober 2017

9 Responses

 1. Evelyne schreef:

  Ik vind deze periode van het jaar zo fijn wanneer de bomen oranje of geel kleuren!

 2. Michelle schreef:

  Wat een mooie foto´s weer! Altijd fijn zo´n high tea! Laats zag ik op een menu kaart van een koffie tentje een ´High Cofee´staan. Zelfde princiepe als met een hight tea maar dan nu met koffie, vond het wel vernieuwend hihi. Intratuin is altijd zo gezellig deze tijd van het jaar, ga er binnenkort ook maar weer eens heen. Ondanks dat ik er niet zo vaak wat koop qua inrichting vind ik het heerlijk om er tussen te snuffelen..

 3. Charel schreef:

  Mario is geweldig haha! Heerlijk zo’n week, Happy italy is zo lekker

 4. Lies schreef:

  Ah Mario blijft zo leuk om te spelen! Ik denk dat ik hier ook maar weer eens de Wii tevoorschijn haal haha. Wat zijn die thee-eieren leuk!

 5. Kreanimo schreef:

  Die rode boom is zo mooi…

 6. Romy schreef:

  Wat een mooie momenten heb je zo te zien beleefd in oktober! Die thee-eieren zien er zo leuk uit. En wat gaaf dat er een nieuw bungalowpark bij de Efteling is. Daar zou ik heel graag nog eens naartoe gaan 🙂

  • Els schreef:

   Echt eens doen :-). De Efteling is leuk om te bezoeken, maar ook heb je veel natuur om het park. Denk aan de loonse en drunense duinen :-).

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.