Foto’s van de maand #43: November 2017

10 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Nu moet ik toch al enige maanden terug denken maar ja november was een drukke maand, start van de verjaardagen van familie en daar hoort mijn beste vriendin ook bij, zij is de kick off van de familie aangezien ze al vanaf mijn derde levensjaar in mijn leven is, is ze familie, hahahaha Verder de winter fair met musical gedraaid en volop gewerkt die maand, het was ook zo voorbij eigenlijk.

  X

 2. Florentine schreef:

  Super leuk om te zien!! Ik vind die eerste food-foto en die laatste van die spaghetti met mozarella, basilicum en tomaten er super goed uitzien :-))

 3. Heidi schreef:

  Wat leuke momenten heb je gehad meid..
  Super leuke foto’s zijn het

 4. Nesrin schreef:

  Ben je weer helemaal beter? Ik was ook goed ziek in november. Dat recept ziet er trouwens heerlijk uit!

 5. M.Th. schreef:

  Die schalen eten op beide foto’s zien er lekker uit!
  Bij tuincentrum Coppelmans Oisterwijk ook héél veel aardige kerstspulletjes te koop. Onvoorstelbaar dat er ieder jaar weer een nieuwe, originele collectie van allerlei snuisterijen te koop is.

 6. Sammie schreef:

  Oh die vrienden hebben een hoop werk in het eten gestoken zeg! Ziet er heerlijk uit 🙂
  Pas naar Intratuin geweest en de kerst show zag er weer prachtig uit!

 7. Connie schreef:

  Wij waren ook bij Avri. Erg mooi om te zien. En leuke kerstspulletjes……..maar niks gekocht.?????⛄️

 8. Jouvence schreef:

  Leuke foto’s, ik wilde ook graag naar de Kreadoe, maar ik kon niet die data 🙁

 9. Charel schreef:

  Efteling is altijd goed haha

 10. Romy schreef:

  Oeh, dat recept ziet er heel goed uit! Leuk om een paar foto’s van de afgelopen maand te zien! De KreaDoe vond ik ook een leuk moment van de afgelopen maand. Gaaf dat je weer naar de Efteling bent geweest! Ik zit eraan te denken om misschien naar de Winter Efteling te gaan dit jaar.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.