Foto’s van bezoekers #4: Bram de Beer, Petra de Panda & Jos de IJsbeer

haken gratis haakpatroon beer
Reclame

haken gratis haakpatroon beer
Zo leuk, ik heb weer een aantal foto’s van jullie gehad van zelfgemaakte beren. Deze zijn gehaakt met behulp van mijn zelfgeschreven haakpatronen. In dit artikel deel ik de foto’s die ik heb ontvangen.

Bedankt

Zo enorm leuk om weer zoveel nieuwe foto’s te hebben ontvangen van al jullie gehaakte beren. Echt super bedankt! Ik vind het erg leuk om jullie creaties te zien. Stuk voor stuk mooie beren :-).

Gratis haakpatronen beren

Wil je ook een beer haken? Kijk dan bij mijn gratis haakpatronen.

Foto Ilse
Ilse maakte van Bram de beer een meisje. Dus nu is het eigelijk meer een Babs de beer :-). Wat een schattige haarband en sjaaltje!
haakpatroon beginners beer

Foto van Wietske
Wietske maakte deze mooie Bram de beer. Ik vind de kleuren echt heel mooi. En wat een goed idee zo’n muziekdoosje in zijn bolle buik :-).
Gratis haakpatroon beer voorbeelden

Advertentie

Foto van Joke
Zijn dit geen schatjes? Zo leuk om te zien hoe bezoekers creatief aan de slag gaan met mijn patroon en hun eigen draai er aangeven! Deze twee verschillende jurkjes en schoenen zijn echt zo leuk.
makkelijk gratis haakpatroon beer

Foto van Marian
Marian maakte de klassieke Bram de beer in het bruin met beige, daarna haakte ze ook Jos de IJsbeer en Petra de Panda. Wat zijn ze mooi zo bij elkaar!
Haakpatroon gratis beren haken

Foto van Loes
Loes haakte deze beertjes speciaal voor haar kleinzoons. Daar zullen ze vast heel blij mee zijn geweest :-). Want wat zijn deze beertjes schattig. Echt mooi gelukt!
haakpatroon makkelijk beer

Foto van Gerda
Gerda maakte Bram met een eigen bedachte sjaal. Deze Bram is gehaakt met sokkenwol, extra knap :-).
haken voor beginners beer

Foto van Anneke
Anneke maakte van Bram de Beer een Bram de IJsbeer. Ook met een zelfbedachte sjaal, zo leuk.
beer haken gratis haakpatroon

Foto van Yvonne
Yvonne maakte Petra de Panda. Is deze niet mooi gelukt? Petra staat trots op de foto!
Pand beer haken gratis haakpatroon

Advertentie

Foto van Anny
Anny maakte een ijsbeertje zonder truitje. Deze haakte ze speciaal voor haar dochter die bevallen is van een meisje. Erg leuk kraamcadeau :-).
beren haken gratis

Foto van Belinda
Deze Bram is extra speciaal. Belinda schreef: ‘Deze “Bram” is gemaakt voor ons kleinzoontje. Gehaakt van zuivere schapenwol en van andere wol een sjaal voor Beer gebreid. Mijn ouders kochten schapenvachten die zij bewerkten om er dekbedden van te maken. Mijn vader maakte er ‘matjes’ van door de wol te kaarden, mijn moeder waste die matjes schoon met groene zeep. Op de markt kochten ze méters ongebleekte katoen en garen en dan achter de naaimachine om er dekbedden in de gewenste maten van te maken. Maar de schapenvachten werden ook verwerkt tot handwerkgaren: Mijn vader spon het garen en mijn moeder breide er de mooiste en warmste truien, vesten en sokken van; ik heb er nu ruim 23 jaar later, nog spullen van! Trots op het mooie voorbeeld dat mijn ouders gaven door te zijn zoals ze waren…Beer wordt hierdoor heel bijzonder en ik hoop dat hij nog een lang en gelukkig leven met mijn kleinzoontje zal hebben!’
foto zelf gehaakte beer

Wil jij ook Bram de Beer, Petra de Panda of Jos de IJsbeer haken?

Deze haakpatronen heb ik zelf ontworpen en uitgewerkt en kun je gratis vinden op mijn blog.
Klik hier voor het gratis haakpatroon van Bram de Beer.
Klik hier voor het gratis haakpatroon van Petra de Panda.
Klik hier voor het gratis haakpatroon van Jos de IJsbeer.
Haken ijsbeer beer panda Gratis haakpatroon knuffel

Heb jij ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt met behulp van mijn blog?

Heb je ook een foto van een creatie die je hebt gemaakt naar aanleiding van mijn blog. Ik ben erg benieuwd! Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of Instagram @NobodyELSeNL.

Gerelateerde artikelen:

Foto’s van bezoekers #3: Bram de Beer, Petra de Panda & Jos de IJsbeer
Foto’s van bezoekers #2
Foto’s van bezoekers #1

© Nobody ELSe

7 reacties

  1. Wat geweldig al die mooie beren! Fijn dat er veel fans zijn van jouw haakpatroon, Els. En het verhaal van Brenda, heel speciaal en mooi verhaal! Complimenten allemaal. Maar ik houd het maar bij kaarten maken. 😃

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.