Foto’s van de maand #51: September & Oktober 2018

6 Responses

 1. Estrella schreef:

  Leuk overzicht! Ik ben toevallig afgelopen zaterdag voor het eerst in iets van 10 jaar weer eens naar de Efteling geweest.

 2. Michelle schreef:

  Wat een sfeervolle foto’s! Leuk dat jullie een nachtje weg waren, een bad is dan zeer welkom. Een heerlijke luxe, zeker als je thuis geen bad hebt. Op vakanties probeer ik ook altijd een huisje te boeken mét bad hihi.

 3. Heidi schreef:

  Wat super mooie momentjes zijn het weer meid.
  Leuk om later der terug op terug te kijken.

 4. Sammie schreef:

  Mooie foto’s van het bos en wat een prachtige hotel kamer!

 5. Morgaine schreef:

  Stuk voor stuk prachtige uitjes weer met foto’s, de foto’s van de schapies en het paard, en Bassie, hahahaha geweldig!

  De Efteling, ik ben niet jaloers hoor 😉 grinnnnn heerlijk lijkt mij dat!

  Hoe was mijn najaar, nou ja, die is nog bezig, maar het meeste vind je toch op mijn blog of komt nog, die is heerlijk, genieten, zelfs op grijze dagen en de dagen vliegen om! Het is alweer november vrouw! Ik zit nog bij augustus of zo met mijn gevoel, hahaha nee overdreven, het is najaar maar nog niet helemaal.. veel groen nog, weinig paddenstoelen omdat het zo droog is, en de temperaturen… dus ik geniet volop, straks weer mijn kleinzoon een paar uurtjes bij mij 😀

  X

 6. Romy schreef:

  Vooral de foto’s van de Efteling zijn prachtig! Maar ook het bos bij de Veluwe ziet er heel mooi uit! Superleuk dat jullie daar een nachtje hebben doorgebracht en de Veluwe ook met scooters hebben ontdekt!

 7. lifestylemommys schreef:

  Ik blijf jouw foto’s van de Efteling prachtig vinden, bijna alsof ik zelf een kort uitstapje van een paar minuten maak hihi. Dankjewel ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.