Interieur #1: Gezellige hoekjes in huis

43 Responses

 1. Sofie Katelijne schreef:

  Ooh, vind vooral jouw salontafel tof en gezellig!

 2. Ziet er erg gezellig en vooral erg sfeervol uit. Altijd fijn om zulke hoekjes te creëren in huis, ben er ook mee bezig.

 3. marshavw schreef:

  Ziet er echt heel leuk en gezellig uit!

 4. Ysanne schreef:

  Ik houd echt van dit soort hoekjes, leuk! Zeker met pompoenetjes erbij of herfstbladeren.

 5. DinjaDONUT schreef:

  Leuk om zo die gezellige hoekjes te zien zeg! Ik maak het meestal gezellig door alleen de sfeerverlichting aan te doen, en een paar kaarsjes. Ik koop trouwens af en toe iets nieuws voor in huis, als er ergens een leuke aanbieding is of als ik bij de kringloopwinkel iets leuks vind.

 6. Morgaine schreef:

  Ik vind het ontzettend leuk en ik pas mijn schalen en hoekjes aan zodra ik er weer zin in heb, of naar seizoen, ik heb dus ongeveer dezelfde hoekjes in mijn woonkamer en slaapkamer ook zelfs! Gisteren toevallig? prachtige chrystanten op pot gekocht welke nu nog in de bonus zijn bij AH 3 potten voor 5 euro, nog een tip dus voor jou, om het af te maken 😀

  Ik vind koper ook mooi, mijn ouders hadden ooit heel veel koper maar dan de messing, dus geel koper, zelf ben ik meer van het roodkoper, iets meer warmte 😉

  X

 7. Connie schreef:

  Erg sfeervol!!! De foto met de open haard op de achtergrond geeft nog meer sfeer weer.
  Bij ons in huis is het maar saai……vergeleken met jullie huis. Klasse!!!!!!

 8. Nesrin schreef:

  Super gezellig en wat een gaaf bankje hebben jullie. Dat bankje zou ook ideaal in mijn huis staan en de gezellige hoekjes kan ik langzaam aan weer neerzetten want meneer van 3 kan eindelijk luisteren 😉

 9. Cindy schreef:

  Wat een gezelligheid zeg, die schaal met al die waxinelichthouders vind ik onwijs leuk, net als jullie eettafel en het bankje!

 10. Die eekhooooorn! IK WIL! Súper leuk!

 11. saskia schreef:

  Wat een super gezellige sfeer. Erg mooi en leuk. Ik vind het bankje met de kussend bij de tafel erg mooi en knus.

 12. Florentine schreef:

  Leuk!!! Ik herken mezelf hier heel erg in. Ik vind een herfsttafel, kaarsjes, en leuke hoekjes in huis ook helemaal gezellig! Liefs

 13. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leuke plekjes! Vooral de bank met kussens en koperen schaal zijn mijn favorieten 🙂

 14. Angelique schreef:

  Wat ziet dat er gezellig ui zeg! Hele leuke items. Ik ben altijd bezig met interieur, vind mijn portemonnee niet zo leuk haha

 15. Daenelia schreef:

  We zitten midden in een verbouwing, die nog wel wat jaren in beslag gaat nemen. Maar … dat neemt niet weg dat ik altijd ergens een kaarsje aansteek of een friemeltje neerleg. Niet te veel, want ik heb een kat die zijn staart graag in waxinelichtjes legt.
  Kattenspeeltjes… die legt hij dan weer overal neer. Vindt hij gezellig.

  • Els schreef:

   Kattenspeeltjes zijn ook gezellig :-), hij heeft groot gelijk. Jaren verbouwen? Ik ben blij dat wij dat niet hoefde te doen :-).

 16. Lieke schreef:

  Wat heb je je huis gezellig gemaakt!
  Die kussentjes zijn echt geweldig!
  Vooral de voorste met de quote er op.

 17. Michelle schreef:

  Wat een gezellige inrichting heb je! Altijd fijn dit soort knusse hoekjes in je huis. Ik heb op de salon tafel, de tv kast en de sidetable zo’n hoekje gecreëerd met kaarsen en waxinelichtjes. Laatst wou ik wat meer herfsttinten naar binnen brengen, maar met ons huidige interieur en kleurtjes ( wit, grijs en turquoise ) vond ik het oranje en rood eigenlijk niet meer mooi. Gelukkig zijn wat natuurlijke materialen zoals mos, denneappels en gedroogd hout altijd goed.

 18. zomersproetje84 schreef:

  Wauw wat gezellig! Erg leuk die hoekjes. Ben zelf ook erg van de kussens en kaarsjes. En die koperaccenten vind ik erg mooi hebben hier veel met zilver…Maar nu ik om me heen kijk staat koper hier ook (mss zelfs mooier). Zet het op mijn sint lijstje :-). En je eekhoorn is te lief!!x

 19. Nicole Orriëns schreef:

  Ik zou het best wat meer willen veranderen, maar de structuur van het huis dwingt tot een bepaalde inrichting. Wel wissel ik van schilderijen met de seizoenen.

 20. Leuk! Ik ben ook veel bezig met mijn interieur. Ik verander bijna wekelijks wel schaaltjes, potjes, kaarsjes en lijstjes.

 21. Marion schreef:

  Wat een leuke ideeën doe ik zo op. Dat bankje! Daar ben ik echt jaloers op. Op het moment ben ik voor het eerst weer een beetje bezig met het interieur. Gisteren toevallig wat spulletjes gekocht. Maakt het meteen weer gezellig in huis.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.