Gratis printable #2: Pietendiploma

54 Responses

 1. Bregje schreef:

  Oh wat een geweldig leuk pietendiploma! Deze ga ik mooi gebruiken bij het sinterklaasfeest van onze vriendengroep 🙂 Ik weet zeker dat ik daar hele leuke reacties op ga krijgen.
  Een bol.com cadeakaart komt natuurlijk altijd goed uit, haha. Waarschijnlijk ga ik hem besteden aan een nieuw knutsel- of leesboek.

 2. Ik had hem al wel gedeeld, maar nog ik was nog niet komen reageren!
  Hij is gewoon geweldig!, Els!

 3. roeloveintheair schreef:

  Dit is echt vreselijk cute! En ook die andere DIYs in hetzelfde thema / stijl. Super leuk! Ik doe graag mee met de actie, ik hou idd altijd een stukje (december)maand over aan het einde van mijn geld.

 4. Ontzettend leuk deze Pietendiploma. Ik sla deze actie over omdat mijn kinderen al groter zijn☻
  Veel succes met de Hop!

 5. Tamara schreef:

  Ik doe graag mee. Ik zou graag de houten regenboog van grimm’s voor mijn zoon willen kopen. Deze cadeaubon zou daar handig voor zijn, dan wordt het iets betaalbaarder.

 6. Lynn Mahieu schreef:

  Ik ben hierheen gehopt en zie dat jij super mooie en originele knutselwerkjes hebt staan. Hier ga ik sowieso nog vaak passeren als ik ideetjes nodig heb om te knutselen op mijn werk met de kindjes!
  Voor deze wedstrijd doe ik graag mee voor een klein sinterklaascadeautje. Aangezien mijn dochtertje nog heel jong is gingen we hier nog niet aan meedoen maar als ik deze win, dan zal ze toch al een leuk speeltje krijgen hoor! 😀

 7. Henrieke schreef:

  Wat leuk deze bloghop! Ik zou een gebreide rammelaar kopen denk ik. Of een keertje lekker egoïstisch wat spulletjes om 3D-kaartjes mee te maken. 🙂

 8. Hannah Kagenaar schreef:

  Wauw, wat een leuke actie. Ik zou van de 10 euro een Beanie Boo kopen voor dochterlief. Ik vind ze er zelf ook ontzettend schattig uitzien die knuffels. Liefs, Hannah Kagenaar.

 9. Marcia Kan schreef:

  Wowie, wat leuk! Hier in huis worden we erg blij van foam-clay, dus daar zou dit shoptegoed voor worden gebruikt! ?

 10. Evi Huys schreef:

  Leuk zo een bloghop! Ik zou een nieuw zoef zoef diertje kopen voor mijn dochtertje, wordt ze altijd blij van!

 11. Linda Meester schreef:

  voor drie dochters stationary en laten bezorgen in ons nieuwe huis, want we verhuizen tussen nu en Pakjesavond

 12. Yvonne Drenth schreef:

  Wat ontzettend leuk, zo`n pietendiploma! Vinden kinderen zeker super om te krijgen!

  Ik zou voor het shoptegoed deze mooie stempelset kiezen:
  https://www.bol.com/nl/p/stempelset-modern-christmas/9200000047407115/?suggestionType=browse

  Ideaal om samen wat mooie kaarten mee te maken en ook geweldig bij het scrapbooken/Project Life! 😀

 13. ilsiee prins schreef:

  Ohhhhhh wat leuk & lief dat je dit organiseert voor de lezers van je blog!
  Thanks voor de pietendiploma, heb hem al een aantal keertjes uitgeprint voor onze kleine & zijn vriendjes haha… Volgende week ons kinderfeestje, en een pietenparcours dus dit is zeker leuk om de kleine hulppietjes te verrassen! 😉
  Ik doe ontzettend graag mee voor de kids, voor ons heerlijk avondje een aantal leuke kadootjes te kopen bij bol.com, scheelt weer die drukke hoofdstraat in te gaan hahaha…
  Wij gaan voor praktische cadeau’s zoals pyama’s en sloffen, maar van dit extraatje zou ik denk ik crea bea spullen kopen. Lekker creatief zijn op een regenachtige middag… #heerlijk
  Echt helemaal geweldig.
  Alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetje Ilsiee

 14. G.T. schreef:

  Oeh, leuk! Ik loot graag mee!

 15. acrealife schreef:

  Wat een super leuk en vrolijk pieten diploma is dit geworden! Super vrolijk met die pietjes!!

 16. Leuk!!! Bol.com is altijd slagen. ik zou een lol surprise bal voor onze elise shoppen, die zou hier echt blij van worden. tevens verdient omdat ze bijna mag diplomazwemmen! liefs melissa ([email protected])

 17. Andy E schreef:

  Een pietendiploma, wat leuk, die ga ik zeker printen!
  Moest ik de bol.com bon winnen, zou ik er een dokterset van Nijntje mee kopen voor mijn dochtertje. Haar poppen zijn altijd ziek volgens haar, dus die hebben er ook baad bij!

 18. Iris schreef:

  Ik vind blog hops zo leuk, nu kom ik zomaar jouw blog tegen! Ik heb heerlijk zitten lezen. Ik doe ook graag mee met de winactie. Ik zou de strijkkralenset van Cars kopen voor in de schoen van onze kleuterzoon

 19. Adriana de Ruiter schreef:

  Goedemorgen!

  Wat leuk om via deze creahop op allemaal nieuwe blogs te komen! En wat grappig ook dat sommige mij enorm aanspreken en andere blogs toch duidelijk minder! Het pietendiploma heb ik meteen geprint, want ik ga binnenkort met onze pleegkindjes én mijn gastkindjes een pietendag houden en dan gaan we cadeautjes inpakken, liedjes zingen, pepernoten bakken, enz enz enz. Hoe leuk om ze aan het einde van de dag te verrassen met een tof pietendiploma! 🙂 Bedankt daarvoor!!

  Ik zou ook graag meedoen aan de winactie! Ik ben al een tijdje van plan om voor onze pleegzoon het boek de Gorgels te kopen, maar het komt er steeds maar niet van. Deze bol.com bon gaat mij vast over de streep trekken! Zou superleuk voor hem zijn! 😀

  En nu maar duimen!!!

  Fijne sinterklaastijd!!!

 20. Tanja schreef:

  Wat een leuk diploma heb je gemaakt. Ga zo ook nog even naar je andere (sinterklaas)knutsels kijken.
  Ik wens je veel succes met de hop!

 21. Moniek schreef:

  Ik denk dat ik (lekker luxe) voor mezelf ga snuffelen naar een leuk boek!
  Want het komt er vaak op neer dat ik (wéér) voor dochterlief shop, en ik vergeet mezelf! 😉
  Voor het Pietendiploma is mijn dochter net te oud, maar de decoratie-ideetjes zijn wel leuk!!!

 22. Ipie Oudshoorn schreef:

  Wat een super leuke actie! Met de bol.com cadeaukaart zou ik een setje van Gel-a-peel uitkiezen voor mijn dochter, die graag creatief bezig is 😀

 23. Super leuk diploma is het geworden zeg! Ik sla de winactie even over, maar ik wil je wel graag veel succes wensen met de hop!

 24. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) schreef:

  Met 10 euro van bol.com zou ik een extra cadeautje kopen voor mijn meiden. Ze zijn dol op muziek en dit weekend gingen ze helemaal uit hun dak bij de show van kinderen voor kinderen. Ik zou het tegoed dus gebruiken als bijdrage aan de cd van Kinderen voor Kinderen “Gruwelijk eng”

 25. mamasliefste schreef:

  Ik doe graag mee! Ik zou de cadeaubon goed kunnen gebruiken als bijdrage aan een nieuwe waterkoker. De oude heeft het namelijk net begeven

 26. Sabine Bientje schreef:

  Ik zou een mooi cadeau uitzoeken voor mijn kids! Ik weet dat mijn zoon heeeeeeeel graag blokken zou willen en mijn dochter is dol op lezen. Bij Bol.com dus beide goed te krijgen 😉

 27. Wendy Steghuis schreef:

  Wat een leuk pietendiploma, ik heb gelijk geprint voor de pietenmorgem van mijn groep. Als ik een cadeau bon zou winnen, zou ik een.pyjama van de pyjama helden kopen voor mijn zoontje. Kunnen we een gezellige pyjama dag houden; filmpje, knutselen, spelletjes….we hebben er nu al zin in.

 28. Els Webbink schreef:

  Hoi Els, hier Els. Jouw bestanden zijn zo gaaf! Van de Sint, Pieten en het paard heb jk magneetkaartjes en slingers gemaakt. Mijn dochters zijn er dol op. Dit pietendiploma zou daar mooi bij passen.

  Voor de te winnen bon zou ik bij de Lego gaan snuffelen. De meiden zijn er beiden dol op!

  Fingers crossed!

  Groetjes, Els

 29. Viv Schobben schreef:

  Wat een ontzettend leuk Pieten diploma!

  Bij Bol shoppen is altijd een feestje, alles is er te krijgen, service is prima (ik heb nog nooit klachten gehad) en ze leveren snel. In december mag onze topper 7 jaar worden en ik weet wel bijna 100% zeker dat dit shoptegoed op gaat aan zijn gave Lego Ninjago cadeau. Hij wil heel graag de draak van Lloyd! Hij speelt ontzettend graag met zijn Lego Ninjago en kan helemaal opgaan in zijn eigen fantasie verhalen, zo mooi om te zien en te horen. Waag graag een kansje!

 30. Anita H. schreef:

  Bol.com heeft gigantisch veel artikelen waar ik iets mee kan. Ik denk dat ik dit shoptegoed zou aanwenden voor een (informatief) boek, mocht ik in de prijzen vallen. Maar er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden.

 31. Smurfige knutselfan schreef:

  Wat een leuk diploma, met die leuke pietjes van je andere diy ik vind deze echt allemaal superleuk. Als ik je bon win, dan koop ik hiervan vilt om je leuke sint en pietjes van te maken en neem deze dan mee naar het overblijven op de basisschool waar ik overblijfmoeder ben. Het patroon van de pietjes is ook leuk voor een sintkaartje, bedankt voor je leuke diys

 32. Daan schreef:

  Leuk! Ik zou een leuk spelletje kopen om samen met mijn nichtje te doen in de kerstvakantie.

 33. Martine Zoeteman schreef:

  Een leuk diploma, al zijn mijn meiden “iets” te groot hiervoor 😉 Ik doe graag mee met de winaktie. Omdat ik thuis Sint help, en zorg voor de inkoop van alle kadootjes, vraag ik mij af of ik zelf iets krijg. Dus daarom zou ik graag de 10 Euro bon van Bol winnen, als bijdrage voor een geweldig breiboek van Arne en Carlos (je weet wel, dat gezellig stel uit Scandinavië die kerstballen breien)!
  Groetjes
  Mar10 van de DIY Diva

 34. rmwz schreef:

  wat een leuk diploma!! Ik denk dat ik deze voor mijn werk ga gebruiken als je dat goed vindt. Dat scheelt mij zelf maken, en zo’n leukerd als jij hebt gemaakt krijg ik niet voor elkaar. Ik zou graag of nieuwe kleurpotloden voor mijn jongste willen kopen of voor mijn oudste een werkboek oid voor handletteren voor kinderen.

 35. Inge schreef:

  Super leuk gemaakt, Els! ?

 36. Connie schreef:

  Erg leuk diploma en een erg gezellige blog vandaag.

 37. Miranda schreef:

  Het pietendiploma gebruik ik om mijn gastkindjes te bedanken voor hun komst naar het pieten feestje wat ik voor ze organiseer!
  Al wachtend op twee pieten met voor ieder kind een cadeautje kunnen ze hun pietendiploma halen en krijgen ze een rozet.
  Nu zou ik graag ‘een boek’ van Hervé tullet als groepscadeau willen halen dus komt de cadeaubon van bol.com ook van pas!

 38. M.Th. schreef:

  Leuk, hoor, Els, je Pietendiploma! Heel veel sinterklaasplezier gewenst!

 39. Lyn schreef:

  Ik doe graag mee! Ik zou een mooi boek kopen voor mijn moeder.

 40. Claudia Diependaal schreef:

  Wauw wie wilt er nu niet een cadeaubon van bol.com. ze hebben er zowat alles. Ik zou zo 1 2 3 niet weten wat ik zou kopen. Mss leg ik heb jij bij een LP….

 41. Erika van koert schreef:

  Heel leuk! Ik zou het bijleggen voor een agenda . Heb ik er een jaar lang plezier van.

 42. Marian B schreef:

  Een pietendiploma altijd leuk, goed te gebruiken op school 😉 Een cadeaubon van Bol.com is inderdaad niet verkeerd en al helemaal niet in deze gezellige en drukke periode! Ik denk dat ik er stiften of klei van zou halen want die zijn wel aan vervanging toe.

 43. Wat een leuk Pietendiploma! Heel erg bedankt voor het meedoen, Els!

 44. Dorinde de vries schreef:

  Mijn zoon wil graag mooie stripboeken ovet de 2e wo. Dus een mooie verrading zal dit zijn. Liefs

 45. Wendy v V schreef:

  De decembermaand komt er aan, cadeautjes kopen dus ook. Hoe fijn dan als je een tegoedbon hebt bij een van de winkels waar je iets wilt kopen. Ik zou een gezelschapsspellejte kopen die gevraagd wordt.

 46. Jikke schreef:

  Oh leuk! Bij bol.com kun je alle kanten op. Ik denk dat ik een coöperatief spel zou gaan kopen voor 5 december. Ik doe dus graag mee.

 47. Ria schreef:

  Ik zou graag deze prijs willen winnen voor de kinderen van mijn ontwikkelingsgroepje .helaas hebben we weinig fijne knutselspullen en deze zou ik graag uitzoeken om samen met deze kinderen te knutselen.
  Groetjes

 48. zazazoobeauty schreef:

  Leuk zeg! Uiteraard doe ik graag mee met de winactie, altijd welkom in die dure maanden ?

 49. Mama Girlpower schreef:

  Wat super leuk de crea hop en wat een fijne prijs. Maak hier graag kans op om voor onze dochter Noor iets te kopen. Ze wil graag rapunzel ban de klei en deze kunnen we hiermee fijn aanschaffen.

 50. Marieke schreef:

  Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee en ik zou er iets van Crayola van kopen, zodat de kinderen lekker creatief kunnen zijn.

 51. Nicole schreef:

  Ik doe graag mee met je actie! Ik zou er nieuwe klei van kopen voor ons zoontje 🙂

 52. lifestylemommys schreef:

  omdat onze tweeling Lucas & Eva op 5 december jarig zijn en dit lijkt me dus echt geweldig voor ze 😀 ik zou voor de 10,- een aanvulling kopen op hun playmobile set die ze krijgen of ik zou het gebruiken voor knutsel spulletes voor ze aangezien ze net als mama dol zijn op knutselen, hoe zou het toch komen haha. Groetjes Linda Raaijmakers, [email protected]

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.