Haken #6: Diverse haakpakketten

10 Responses

 1. M.Th. schreef:

  Geweldig, Els!!

 2. dirk1heidi schreef:

  O, zo schattig allemaal.. Vooral dat schaapje vind ik zo mooie…!!

 3. dirk1heidi schreef:

  O, zo schattig allemaal.. Vooral dat schaapje vind ik zo leuk uit zien..

 4. SophietjeS schreef:

  Ik vind ze er erg leuk uitzien! Ik heb wel eens zo’n pakketje gekregen, maar de kwaliteit van het garen was heel slecht en lastig mee te werken. Ook is de vertaling van de patronen soms wel erg slecht. Ik koop toch liever mijn eigen garen en patronen om iets te maken.

 5. Michelle schreef:

  Wat een leukerds! Mooie gemaakt ook, het schaapje is wel echt mijn favoriet!

 6. Romy schreef:

  Wat zijn de beestjes alle drie onwijs leuk geworden! Vooral het schaapje vind ik leuk en ik vind hem er op de foto hartstikke netjes uitzien, hoor. Zelf heb ik ooit een blauwe maandag gehaakt en nu heb ik daar al tijden niets meer mee gedaan. Als ik ooit weer zou beginnen, zou ik ook met zo’n haakpakketje beginnen. Wel zo handig dat je meteen een patroon en genoeg wol bij elkaar hebt.

 7. Morgaine schreef:

  Dit weet ik nog niet, of ik zo’n pakket leuk vindt, vind ze er zeker leuk uitzien, maar tot heden nog steeds in free form allerlei patronen gedaan, maar misschien ben ik het juiste nog niet tegen gekomen die ik echt, echt, te gek vindt voor mijzelf bedoel ik dan 😉 Ik ben meer van de wraps en omslagdoeken, overigens heb ik van de boekenvoordeelshop het boek gekocht met 30 verschillende tassen om te haken, en daar ben ik nu uit aan het werken 😉

  X

 8. Connie schreef:

  Wat zijn ze leuk! Je hebt al een hele dierentuin bij elkaar denk ik.
  Het schaapje is zo schattig.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL