Haken #111: Bao de giraf (Zoomigurumi 10)

8 Responses

 1. conickx katrien schreef:

  hoe kan ik het patroon van de giraf verkrijgen aub

 2. Giovanna Jansen schreef:

  Wat een schatje! Lijkt mij niet makkelijk om te maken.

 3. Heidi schreef:

  Wat super mooi is die giraf..

 4. gillian sillis schreef:

  Oké, mijn moeder gaat dus zo jaloers zijn want die is dol op girafjes en die van jou is echt super leuk en schattig. Niet zeker of ze zelf zou proberen dit te maken als ik lees dat jij zelf het een wat moeilijk patroon vond en zij liever bij het simpelere werk blijft om te vermijden dat ze haar haren van frustratie uit trekt. Maar echt prachtig gedaan!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.