Haken #65: Gehaakte boodschappentas (Gratis haakpatroon Kruidvat)

12 Responses

 1. Hansen schreef:

  Ik ben bezig met een vestje van deze katoen blauw en blauw gemêleerd nu ben ik bezig aan de laatste mouw en de katoenen garen is niet meer te krijgen bij ons in volendam weet iemand waar t nog verkrijgbaar is

 2. Carlijn schreef:

  Hoi Els,

  Kun jij mij vertellen hoe het komt dat bij mij, na de vierde toer mijn werk een kommetje wordt? Een vaste in iedere 2e V van vorige toer betekent toch dat ik iedere keer een V oversla? En daarmee krijg ik een bolstaand effect, terwijl ik bij jou een heel mooi kleedje zie 😊 Ik hoor graag van je!!

  Groetjes, Carlijn.

  • Els schreef:

   Hoi Carlijn, nee, je gaat meerderen :-). Je doet 1v, in de eerste v en 2v in de tweede v. Lastig uitleggen misschien even op youtube kijken naar meerderen in rondgaande toer.

 3. Carlijn schreef:

  Hoi Els, echt super leuk. Ik vind dit garen ook supermooi. Zojuist ben ik, voor de tweede keer begonnen aan de tas. Ik loop alleen vast ☺️ Bij mij begint de tas bij de vierde toer al in een kommetje te lopen. Bij jou zie ik een plat kleedje, voordat je aan de boogjes begint. Lees ik het patroon verkeerd: 2v in iedere 2e v. Daarmee bedoelen ze toch dat ik steeds een vaste oversla? Ik hoop van je te horen. Tot die tijd ga ik nog even verder puzzelen 🙂 Groetjes Carlijn.

 4. Heidi schreef:

  Super mooi gemaakt..

 5. Connie schreef:

  Leuk Els! Altijd handig om mee te nemen wanneer je gaat winkelen!

 6. M.-Th. schreef:

  Goed idee, Els, in onze verbod-op- plastic-tasjes maatschappij. En het ziet er bovendien nog eens heel goed uit ook!

 7. Skyblog schreef:

  Ik heb ze deze garen ook zien liggen. Ik deed vroeger veel. Nu kan ik allang niet meer. Pijn in arm. Deze tas heb jij heel mooi gemaakt. Ik hou wel deze kleuren. Je hebt heel goed gekozen.Action leuke zaak. Vrolijk!!

 8. Romy schreef:

  Wat leuk deze tas en superhandig ook! Heel mooi hoor! Zo wordt boodschappen doen net wat leuker 🙂

 9. lifestylemommys schreef:

  Die tas is lekker vrolijk en ze ben je nog eens goed bezig ook ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.