Haken #146: Hamish de hamster (Het beste van Zoomigurumi)

8 Responses

 1. Heidi schreef:

  Wat super mooi.

 2. Connie schreef:

  Een echte hamster met zijn dikke wangen😊, schattig!

 3. Wilma schreef:

  Echt schattig! Ook ik haak soms met dubbele draad, als ik iets wat groter wil maken dan het patroon, of dikker garen als dat zo uitkomt. Al zou ik nu borduurgaren hebben gekozen, omdat ik geen 30 cm grote hamster zou willen. Dan had hij zoiets als een sleutelhanger geworden (ook leuk😁), als hij met dubbele draad maar 16 cm werd.

  • Els schreef:

   Met borduurgaren is ook echt een leuk idee! Gaaf dan zo klein. Knap dat je dat kunt. Ik vind haaknaald 2 mm al een gepriegel :-).

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.