Haken #82: Jos de IJsBeer, gratis eigen haakpatroon

20 Responses

 1. An schreef:

  Geweldig patroon met goede beschrijving van leuke beertjes.
  Kan ik een fotootje plaatsen?

 2. An schreef:

  Mijn beertje is helemaal niet dik, eerder lang. Kan ik een fotootje insluiten? Dan kan ik hem laten zien. Ik ben er wel super blij mee, dankjewel voor het goed geschreven patroon.

 3. Herta schreef:

  wunderschöner Bär ! also meiner ist fast noch schöner wie das Original. Ich habe ein paar Kleinigkeiten
  geändert, vielleicht ist er darum noch schöner…
  Die Anleitung ist sehr gut zu verstehen. Mach weiter so liebe ELSE und vielen vielen Dank!

 4. Henny Memelink schreef:

  Ik heb de beer gehaakt en als beginnend haakster is hij best goed gelukt vind ik

 5. Marie-Claire schreef:

  Super mooi dank U wel voor het delen van je leuke knuffels

 6. lodi schreef:

  oh ik heb het, ik heb hem gewoon omgedraaid, dus binnenste buiten gekeerd en nu klopt hij wel. Ik snap er niks van, maar goed alles klopt :0

 7. lodi schreef:

  zo leuk, ik ben deze nu aan het haken, maar ik haak dus duidelijk de andere kant op. Ik kwam hier achter bij de benen, waar jij links het been doet met touw, is dit bij mij rechts, ik kom er nu pas achter nu ik bij de trui bij toer 29 in de achterste lussen moet haken, maar bij mij is dat dus de voorste lus, want dan laat ik de achterste over om later nog vaste in et haken voor de trui rand. Ik merk nu dat ik het bij de voeten ook fout heb gedaan, maar dat laat ik nu maar zo 🙂

 8. Riet Gordijn Vogels schreef:

  Een vind het erg lief van U om uw mooie ontwerpen te delen.Ik haak ook wel eens eigen ontwerpend,maar zou ze niet kunnen beschrijven.Het lijkt mij een heel karwei.Ik ben nu 89 en heb er twee kleinkinderen bij ,het is een mooi tijdverdrijf met de Corona.Nogmaals heel veel dank ,ik zal t.z.t. Wel het resultaat laten zien. Gr Riet.

 9. johanna schreef:

  Schattig, alleen Jos is een beetje erg dik, voor een ijsbeer. Maar allemaal heel mooi.

 10. Connie schreef:

  Mijn favoriete beer is Jos de ijsbeer met zijn lekkere warme trui! Knap gemaakt hoor.

 11. Tine schreef:

  Goed patroon! Ga m zeker maken. Dankjewel!

 12. Aaaah wat een schatje is ie toch 😍

 13. Heidi schreef:

  • Wat schattig is het, vooral met het mooie truitje aan.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.