Haken #124: Luisa Olifant (Pica Pau deel 2)

5 Responses

 1. Monique Heinemans schreef:

  Hallo Els, prachtig gehaakt deze olifant (en al je andere haakwerken). Ik ben nog niet zo heel lang amigurumi aan het haken en ben begonnen met de V-vaste. Nu ik de boeken van Yan Schenkel gekocht heb ben ik de X-vaste gaan haken, maar bij mij ziet het er heel anders uit. Ik krijg niet die hele duidelijke X-jes en zeker niet die mooie verticale lijnen in mijn haakwerk. Wat doe ik verkeerd? Ik heb al tientallen filmpjes bekeken, maar het lukt me niet die mooie steek te krijgen. Ik haak vrij normaal tot vast, heb al een grotere haaknaald genomen, losser gehaakt, maar niets helpt. Ik haak met Phildar Phil 3 cotton. Ik hoop dat je de gouden tip voor me hebt. Vriendelijke groet, Monique

 2. Heidi schreef:

  Wat een mooie olifant is het.
  Echt prachtig.

 3. M.-Th. schreef:

  Weer zo’n mooi gehaakt diertje; heb je bijgehouden hoeveel je er al gemaakt/gehaakt hebt? Ze zijn geweldig!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL