Haken #47: Midnight walk omslagdoek (gratis haakpatroon)

10 Responses

 1. Marie José schreef:

  Door alle ads onmogelijk om het nog terug te lezen. En het patroon zag ik ook niet. Jammer.

 2. Linda schreef:

  Hoi, ik vind deze omslagdoek prachtig, zou ik hier het patroon van kunnen krijgen of kopen?
  Met vriendelijke groetjes
  Linda grobbe

 3. ineke kleijngeld schreef:

  ik vind het een mooie omslagdoek ik gebruik altijd de fenna van wibra deze wol heeft ook zo,n mooie kleurverloop en ik heb een vraagje kan ik het haakpatroon van deze sjaal van je krijgen .groet ineke.

 4. Lisa schreef:

  Wat een prachtig resultaat zo met dat kleurverloop. En een tof patroon. Ga toch eens bij de Action kijken of ik de bollen kan kopen.

 5. M.Th. schreef:

  Heel mooi, Els, ook het kleurverloop. Ziet er ingewikkeld uit en maakt me meteen onzeker om eraan te beginnen. Al zou ik ook wel zo’n resultaat willen boeken?

 6. Morgaine schreef:

  Jaaaaaaaaaaa kijk.. nu heb je me.. hahaha zodra ik thuis ben, even kijken en zien, printen bla… deze is inderdaad mooi, ook hoe de jouwe is geworden, en ook hier, oefening baart kunst!Hoe vaker je het doet, des te sneller snap je het begin en weet je of je even over moet of niet. Hier is dat hetzelfde hoor 😉 Als gaat de skull shawl, precies andersom, begin je in de punt, en werk je naar de breedte toe.

  x

 7. Romy Veul schreef:

  Wat een mooie omslagdoek! Het kleurverloop is echt schitterend. Wat staat hij je ook mooi!

 8. Connie schreef:

  Mooi gehaakt, lijkt wel machinaal gedaan, zo regelmatig. En de overgang van de kleuren, prachtig.

 9. lifestylemommys schreef:

  Mooie sjaal en je hebt prachtige kleuren bij elkaar gecombineerd ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.