Haken #27: Mijn eerste omslagdoek, Duitse St. Jacobsschelp patroon

10 Responses

 1. Elly Delaule-van Beelen schreef:

  Mooi geworden! Heb zelf dit virus te pakken en ben aan vierde omslagdoek bezig. Een tip voor het afdrukken van dit diagram. Zet je pc op 80%, dam komt het patroon geheel over op een A4 en is dan beter te lezen. Bij de drie stipjes klikken, dan zie je zoom staan, klik op 80%. Zet later weer terug naar wat je eerst had. Haakgroet van Elly

 2. Marloes schreef:

  Kun je mij vertellen hoe groot jou sjaal is geworden? Anders doe ik het graag met 3 bollen . Ik lees het graag .

 3. Wauw mooie kleuren combinatie en gemaakt!
  Ik hou het nog even bij arigurimi en wat projecten die eerst af moeten voor ik weer aan heel hoop leuke dingen begin. ;P

 4. M.Th. schreef:

  Kon ik er ook maar tijd voor vrijmaken. Er zijn zoveel dingen die ik wil doen; teveel eigenlijk. Ik ben er jaloers op dat al die leuke dingen je zo goed lukken, Els. Maar ik gun het je van harte hoor.?

 5. Morgaine schreef:

  Hahahaha, dat krom trekken, ik denk dat ik weet waarom jij daar last van hebt, je bent al zo gewend om knuffels te haken wat vraagt om dat strak te doen en pietepeuterig, dit mag en moet zelfs gewoon losjes dus ja.. daar zijn trucs voor zoals je al vertelt om dat op te heffen.

  Zelf haak ik het liefst en omslag, ik weet niet waarom, maar ook dekentjes nu.. dat nog het meest lief… als ik dat nu eens als werk kon gaan doen? 😉 Dan zou ik los gaan 😀

  x

 6. Geke schreef:

  Wauw, wat is ie mooi geworden!
  De kleurencombinatie is ook echt leuk, hij staat je goed.
  Ik heb nog nooit een omslagdoek gehaakt omdat ik die eigenlijk niet draag, of toch niet op de klassieke manier. Zoals jij hem draagt vind ik het wel erg leuk. Dus misschien, ooit… 🙂

 7. Connie schreef:

  Netjes gehaakt en mooie gekleurd garen.

 8. Romy schreef:

  De omslagdoek ziet er echt prachtig uit! Wat een mooi patroon en ook de kleuren vind ik schitterend. Heel mooi gedaan!

 9. Yova schreef:

  Deze sjaaltje heb je mooi gehaakt. Prachtig kleuren combinatie. Goede keus genomen. Het zal wel erg lekker zitten om de hals. Vroeger deed veel haken. Nu kan ik allang niet meer. Je zult veel plezier hebben. Creatief om te maken.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL