Handlettering #2: Oefenen met poster met tekst

29 Responses

 1. Jeetje, ik vind het knap! Mooi gedaan 🙂

 2. Michelle schreef:

  Wauw dat ziet er goed uit! Je gaat goed vooruit zeg.

 3. Jenn schreef:

  Ziet er mooi uit!

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik worstel bij dit soort dingen altijd met mijn innerlijke Calvinist. Die wil dan weten wat dit voor nut heeft… Net als met kleurboeken voor volwassenen.

 5. Morgaine schreef:

  Ik schrijf nog steeds met balpen gewoon handschrift vele letters uit de calligraphie gewoon als dagelijks schrift, en ergens denk ik.. the same, toch weer anders, maar nee, ik voel de behoefte niet om dit te gaan doen, zo wel, dan deed ik dat al eigenlijk op eigen houtje 😉 Een oude hobby is weer uit de kast getoverd, ik vind het altijd grappig om te zien hoe dat opkomt en dan iedereen ermee bezig is, whahaha

  Je doet het goed, in de eerste inderdaad, de F staat te ver van de L af, maar het is ook precisie werk.

  X

 6. Kim schreef:

  Wauw, wat mooi gemaakt! Lijkt me heel moeilijk om te doen, maar je bent er erg creatief mee bezig geweest. Het resultaat mag er wezen!

 7. Bente schreef:

  Ik ben er wel eens aan begonnen, heb er ook de spullen voor in huis. Maar na een paar keer oefenen ben ik er weer mee gestopt. Wellicht ga ik binnenkort weer eens oefenen.
  Het ziet er bij jou in ieder val al super tof uit! 🙂

 8. Christien schreef:

  Heel mooi, ik zie in mijn omgeving dat dit een nieuwe hobby is voor veel mensen. De een nog mooier dan de ander maar ik denk wel dat je er mooi je ei in kwijt kan . Ook leuk om kadootjes kaarten etc mee te maken.

 9. Charel schreef:

  Heel erg mooi! Zou het graag willen kunnen!

 10. Benthe schreef:

  Ik vind allebei je creaties supermooi en heel goed gelukt! Ik haal inderdaad ook mijn inspiratie voor lettertypes van Pinterest! Instagram is trouwens ook een goede inspiratiebron, door te zoeken op hashtags die met handlettering te maken hebben ?. Leuke update!

 11. Florentine schreef:

  Wauw wat ontzettend leuk!!! Ik wil dat ook gaan doen. Lijkt me erg leuk om daar goed in te worden. Dat kan je voor zoveel dingen leuk gebruiken <3

 12. lifestylemommys schreef:

  Wauw mooi hoor, ik zelf ben een tijdje geleden begonnen met handletteren. Het enige waar ik soms tegenaan loop: ik ben misschien te perfectionistisch naar mezelf. Dus leer ik van de handletter-groep op facebook: niet perfect is ook goed. En het gaat me steeds beter af hihi. Groetjes Linda

 13. M.Th. schreef:

  Ziet er goed uit, hoor!

 14. Wauw, goed gelukt hoor! Ik ben er veel mee bezig, zo leuk om te doen! Op Instagram deel ik weleens een creatie en ik geef graag een handgeletterde kaart cadeau 🙂

 15. Gera schreef:

  Wat zijn ze goed gelukt! Af en toe maak ik wel eens een zentangle. Maar daarin zie ik helaas genoeg ruimte voor verbetering…Het gaat er vooral om dat je er plezier aan hebt! Kleuren voor volwassenen is trouwens ook leuk.

 16. ricardo schreef:

  Niet aan mij besteed dit hoor maar het ziet er wel leuk uit moet ik zeggen. Ik zou hier al tevreden mee zijn denk ik haha!

 17. Leonie schreef:

  Je bent er echt goed in!

 18. jeapiebel schreef:

  Oefening maakt het verschil dat geldt voor alles zo zie je maar weer. Blijft nog doorgaan dan is het perfect. Goed gedaan hoor.

 19. DinjaDONUT schreef:

  Oeeh wat gaaf! Ik zit eraan te denken om ook ooit eens een keer handlettering op te pakken, maar op dit moment moet ik eerst even mijn hobby’s (en hobbykamer) uit gaan zoeken 🙂

 20. Ilse Verhoeven schreef:

  Super gedaan! Ik vind het knap dat jij alles zo snel onder de knie hebt!

  ps: je kan deze ook bij crea-cross linken deze week – thema is letters 😉

 21. dirk1heidi schreef:

  Ziet der toch super mooi uit meid.

 22. zazazoobeauty schreef:

  Wat mooi! Dit lijkt me echt ontzettend moeilijk!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL