Het zijn de kleine dingen #5… zonsondergang op het strand

zonsondergang op het strand foto's
…die het doen. Al weer even geleden dat ik een artikel plaatste in deze categorie zie ik :-). In deze categorie wil ik kleine onderwerpen uitlichten die mij verwonderen, blij maken of opvallen. Dingen die voor mij net wat meer aandacht verdienen. Vandaag een artikel vol met foto’s van de zonsondergang bij het stand.


Afgelopen weekend waren mijn vriend en ik in Zeeland. En als ik in de buurt van het stand ben, wil ik gewoon de zonsondergang zien. En we hadden geluk, vrijdag was het heerlijk zonnig weer en was de zon mooi aanwezig. We waren om kwart voor 8 op het stand en hebben een half uurtje kunnen genieten. Ik vind het echt prachtig hoe de zon de lucht helemaal verkleurd van blauw naar warm rood en oranje. Langzaam verdwijnt de zon achter de horizon, op naar een nieuwe dag.

Deze foto’s heb ik gemaakt op het strand bij Ouddorp. Ik vond het erg bijzonder dat de zee zo weinig golfjes had die dag.
zonsondergang zeeland
lijn
De vogeltjes genieten mee
vogel zonsondergang
lijn
Wat een kleuren!
strand zonsondergang
lijn
Er lagen ook heel veel schelpjes
schelpen zonsondergang
lijn
Ik vind de golfjes die de zee achter laat in het zand ook erg mooi.
strand zonsondergang
lijn
Nog meer kleurtjes in de lucht en die weerspiegelen in het water.
zonsondergang wolken
lijn
vogel zonsondergang
lijn
Mijn vriend was ook foto’s aan het maken :-).
zonsondergang foto op het strand
lijn

Vind je de zonsondergang ook heel bijzonder?

lijn

Gerelateerde artikelen:

Het zijn de kleine dingen #4… regenbogen
Het zijn de kleine dingen #3: IJsjes
Het zijn de kleine dingen #2: Fietstas
Het zijn de kleine dingen #1: de trap

© Nobody ELSe

Tags: , , , , , , ,

23 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Michelle schreef:

  Prachtige foto’s! Ik ben ook zo dol op mooie zonsondergangen, maar helaas heb ik er nog nooit zo eentje op het strand meegemaakt. Hier in de straat met zoveel huizen is het toch iets minder speciaal om op de foto te zetten..

 2. My Little Happiness schreef:

  Prachtige foto’s! Ik ben ook dol op zonsondergang. Deze foto’s zijn vlak bij mij genomen hihi leuk!

 3. Myriam schreef:

  Wat een schitterende foto’s! Ik mis de zomer nu al. :p

 4. Lieke schreef:

  Mooie foto’s weer Els.
  Vooral die met je vriend heeft een mooi contrast zo. 🙂

 5. Angelique schreef:

  Wat heerlijk, Zeeland, even uitwaaien. Prachtige foto’s weer, wauw!

 6. Northflix schreef:

  Wat weer een jaloersmakend mooie foto’s Els.
  Ik heb tegenwoordig vaak het probleem dat ik niet weet waar/hoe te beginnen…
  Welke hoek etc. en achteraf denk ik altijd “Meh! Nee, had anders gemoeten”.
  Of is iets wazig of zo.
  Maar ja, al doende leert men, al is het momenteel wat frustrerend.

 7. Prachtige foto’s Els. Ik vind zonsopgang en ondergang heel mooi.

 8. Cindy schreef:

  Zeeland is altijd een goed idee. Wat een prachtige foto’s. Wij zijn in juni en juli twee weekenden in Zoutelande geweest, ook heerlijk!

 9. Xaviera schreef:

  Prachtige foto’s, heerlijk om zo met je mee te kijken! Ik ben vroeger een aantal keer op het strand bij Ouddorp geweest, mooie plek.

 10. Connie schreef:

  Wat een mooie dag hebben jullie uitgekozen voor de zonsondergang. De foto met je vriend is erg mooi!!!!! ……de anderen ook hoor😀

 11. Morgaine schreef:

  Ja echt wel, en dit zijn echt prachtige foto’s, meestal als ik aan zee ben, heb ik niet zoveel geluk, daarom wil ik er ook wonen, hahaha En ook zonsopgangen kunnen zo prachtig zijn, vooral boven zee, ja dat is ook een optie, dat de zon uit het water komt 😉

  X

 12. Marion schreef:

  Prachtige foto’s! Genieten!

 13. Anita | Mindjoy schreef:

  Zo mooi. Toen we op de boot van en naar Zweden zaten hebben we ook 2 maal mogen genieten van een prachtige zonsondergang. Zon en zee gaan altijd ontzettend goed samen 🙂

 14. Huisvlijt schreef:

  Prachtig! Wat biedt de natuur ons toch veel moois!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top