Hiep hiep hoera! Mijn blog bestaat 3 jaar + winactie (AFGELOPEN)

36 Responses

 1. Tamara TS schreef:

  Ah nee, weer veel te laat! Nog van harte gefeliciteerd met je 3e blogjaardag! En nu maar hopen dat je mij een keer als lootje voor EPIC hebt. 😉

 2. Maren schreef:

  Yeajjjj….congratulations! I really like your blog! Everytime nice things to read and often things, that make me smile or are very helpful! So thank you a lot for your work! ;)….Have a nice sunday and best wishes from st martin hotel ! Maren 😉 <3

 3. Hipp hipp hurra! (Hieperdepiep, hoera!)
  3 jaar alweer, wat gaat de tijd toch snel! Wat lief ook dat je dit doet, origineel! 🙂

 4. dirk1heidi schreef:

  Een dikke proficiat met je 3jaar op de blog wereld

 5. Vlijtig Liesje schreef:

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! En nog veel jaren natuurlijk : )

 6. Ilse Verhoeven schreef:

  Ik kom hier ook nog even proficiat zeggen. Ik laat de winactie ook voorbij gaan, maar ik wilde wel even zeggen dat je super bezig bent! 🙂

 7. Michelle schreef:

  Drie jaar alweer?! Van harte gefeliciteerd, je hebt echt een hele leuke blog opgebouwd. Hopelijk naar nog veel meer fijne en mooie blogjaren 😉

 8. Sammie schreef:

  Ik doe niet mee aan de winactie maar wil je wel even feliciteren met je blog verjaardag! Dus bij deze 😉

 9. DisneyChicks.nl schreef:

  Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan Els, fantastisch! Wat een leuk idee voor een winactie op deze manier. Ik wens iedereen veel succes!

 10. Charel schreef:

  Gefeliciteeeeeerd ! X

 11. M.Th. schreef:

  Op de eerste plaats van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, Els. Knap dat je al zo lang steeds weer nieuwe dingen maakt en talenten bij jezelf ontdekt. En dat je anderen inspireert.
  Ik ben vooral onder de indruk van alles wat je met vilt maakt maar ik buig het diepst voor je als ik je gehaakte figuurtjes zie; helemaal super.
  Net zoals Connie kan ik niet echt kiezen omdat ik zoveel van je creaties mooi vind maar ik heb wel voorkeur voor je gehaakte diertjes.
  Ik wens je veel succes de komende tijd, Els en hoop dat wij, je volgers, nog lang van je creativiteit mogen genieten.

 12. Van harte! Ik kan helaas niet reageren met e-mailadres zonder dat hij linkt naar mijn WP.com account (wat ik niet wilt). Ik ben enorm fan van jouw miniatuur tuintje! Maar ook de bloempotten zijn erg mooi.

 13. roeloveintheair schreef:

  Wauw, ik ontdek je dus nu pas he. Van het blogfeestje. Ik vind het dan ook niet fair om mee te dingen. Ik feliciteer je wel en ga meteen verder neuzen op je vrolijke blog.

 14. Hieperdepiep hoeraaa! Gefeliciteerd en op naar nog heel veel meer jaartjes! Ik vind de gehaakte unicorn helemaal geweldig, zou super leuk zijn als ik die winnen mag.. Duimen maar 😀

 15. Marian B schreef:

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik ben al een poosje een vrij stille volger die zo nu en dan op je site kwam, volg je nu wel op Bloglovin 😉 Snap het als je de prijs aan een trouwere volger wilt geven. Wat heb je veel mooie dingen gemaakt! Ik heb iets met giraffes, deze stonden ook op de geboortekaartjes van de kinderen, de giraf vind ik dus helemaal leuk. De vilten visjes in aquarium en de eenhoorn vind ik ook helemaal geweldig!

 16. Gefeliciteerd Els! Hiep hiep hoera wat leuk dat jouw blog 3 jaar bestaat. Ik wens je nog vele leuke blogjaren toe.

 17. Van harte zeg! Wat een poos.

 18. Simone schreef:

  Alvast gefeliciteerd! Wat een leuke winactie. Ik ben zelf (redelijk) handig en creatief, maar ik sla de winactie deze keer over en gun het iemand anders.

 19. Eliushi schreef:

  Leuk idee. Van harte gefeliciteerd.

 20. Anita | Mindjoy schreef:

  Alweer 3 jaar, super gefeliciteerd Els!! En ook een onwijs leuke winactie. Ik zou dan gaan voor mobiel met ballonnen en wolken van vilt ★

 21. els de kok schreef:

  gefeliciteerd ,ik ben nog niet zolang aan het knutselen dus volg ik je nog niet zolang.je hebt leuke ideetjes wat ik ook leuk vind is dat je erbij zet waar je iets kunt kopen.
  met een setje kaarten zou ik blij zijn ,daar heb ik zelf nog niet het geduld voor om ze te maken.

 22. Leonie schreef:

  Gefeliciteerd! 😀
  En orginele winactie!

 23. Connie schreef:

  Volg je al 3 jaar en doe veel ideetjes op door jouw blog.Van harte proficiat. Echt super wat je allemaal maakt. Zoveel creativiteit! En wat ik zou willen winnen? Ik kan niet kiezen. Ik laat het aan jou over. ?. Succes met de volgende blogs en dank je wel voor je tips

 24. Morgaine schreef:

  Wat goed en lief, van harte gefeliciteerd met je 3 jarig blog bestaan, en wat betreft de actie, die gun ik anderen 😉

  X

 25. DinjaDONUT schreef:

  Feestje! Alvast gefeliciteerd met je blogverjaardag 😉
  Er staat zoveel leuks op je blog (zoals die miniatuur tuintjes) maar ik zou toch gaan voor de Pokémon van vilt (al zou ik ook blij zijn met een cupcake (of donut maar die heb je niet gemaakt) van vilt) 😀

 26. Lisette schreef:

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog! Ik doe graag mee met de win actie, een setje kaaryennzou ik leuk vinden om te winnen. Die vind ik mooi en persoonlijk. Ik vlog je via Instagram en Bloglovin. Eigenlijk ben ik een beetje een stille volger.

 27. Cindy Jerphanion schreef:

  Gefeliciteerd! ♡♡♡ volg je met plezier ! Zoveel nieuwtjes en ideeën! Helemaal leukleuk. Doe graag mee als mama van 3 kindjes

 28. Aniek de Vries schreef:

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan! Je kwam bij mij voorbij en ben gelijk gaan kijken op je account. Superleuke spulletjes! ? Ik vind het gehaakte eekhoorntje echt te gek!

 29. Mirjam schreef:

  Wow, 3 jaar alweer! Alvast van harte gefeliciteerd!

 30. Yolanda schreef:

  Gefeliciteerd! Ook ik ben je gaan volgen na de Crea Cross. Ik vind vooral de gehaakte poppetjes leuk, zoals de ijsbeer of de eenhoorn die is ook te schattig.

 31. lifestylemommys schreef:

  Gefeliciteerd met je blog 😀 Ik volg je al een tijdje via de blogfeestjes en ik ontdekte iets schokkends.. Ik volgde je helemaal nog niet echt in die zin dat jij dat niet kon zien behalve m’n reacties dan. Dus meteen gedaan via ons blog maar ook prive want dat kan toch niet! Ik word altijd erg vrolijk van je foto’s en DIY’s. Wat ik echt heel erg leuk vind is het zonnetje van vilt. https://www.nobody-else.nl/tutorial-zon-van-vilt/ En waarom vind ik die leuk? Ons nichtje Tess is echt super dol op labeltjes, en zij is naast onze tweeling echt mijn kleine zonnetje. Zodra ze me ziet krijgt ze een lach van oor tot oor. Graag zou ik deze voor haar winnen aangezien ze binnenkort 1 wordt. Normaal gaat de fase van de labeltjes dan over, maar zij is echt label-verslaafd hahaha.

  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/

  groetjes Linda Raaijmakers
  Mijn email-adres is: [email protected] (geeft overigens niet dat deze openbaar staat hoor hihi). groetjes Linda Raaijmakers

 32. Marjolein Belder schreef:

  Nogmaals gefeliciteerd? ik volg je al een poos via instagram en ik vind dat je super mooie dingen maakt! Als ik voor mezelf zou kiezen dan koos ik meteen voor die eenhoorn? maar mn schoonzusje is zwanger… Dus de mobile van vilt met die luchtballonnen en wolkjes die zou ik dolgraag cadeau willen geven aan haar!! Groetjes Marjolein

 33. Anja schreef:

  Gefeliciteerd met je bijna 3 jarig bestaan , ik ben je gaan volgen via mindjoy (mijn dochter) , omdat je van die leuke dingen maakt, mijn keuze is het uiltje van vilt

 34. Marieke schreef:

  Gefeliciteerd met je (bijna) driejarig bestaan.
  Wat leuk! Ik zag de eenhoorn net. En die is wel heel erg gaaf. Daar wordt mijn kleine meisje erg blij van (en ik stiekem ook) als we die zouden winnen.

 35. ByJon schreef:

  Gefeliciteerd met je (bijna)3 jarige bestaan.
  Ik ben je gaan volgen door de Crea Cross waar ik zelf ook af en toe aan deel neem. Ik vind diy en knutselwerkjes op mijn blog plaatsen ook leuk.
  Ik volg je via Bloglovin en laat heel af en toe een reactie achter, maar voornamelijk een stille volger 😉
  Ik vond de kaarten van washi tape erg leuk gemaakt en de bloempotjes van de Crea Cross.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.