Inspiratie: Amerika

16 Responses

 1. Jasmine schreef:

  Het verraste mij ook zo dat er Nederlandse guides waren en het was er verrassend minder deprimerend dan ik had verwacht bij de naam (natuurlijk ook nog nooit de film gezien), maar nog steeds zwaar. Zeer knappe foto’s vooral die canyon die bestaat uit meerder foto’s aan elkaar geplakt! Canada, je was er al dicht in de buurt – Dat vind ik zeer rijk aan inspiratie.

 2. Angelique schreef:

  Jeetje wat lijkt het me gaaf om zo’n reis te maken zeg! Prachtige foto’s ook

 3. dedotties schreef:

  Wauw dit moet echt zo een prachtige reis zijn geweest!

 4. Dina schreef:

  De natuur in Amerika lijkt mij zo overweldigend (zo groots allemaal), het lijkt me prachtig. Mooie inspiratie!

 5. kim schreef:

  Wat een mooie foto’s, vooral die van Antelope Canyon!
  Ik ben nog nooit in Amerika geweest. Het trekt me ook niet heel erg, omdat ik dat reizen maar eng vind! Zolang in het vliegtuig en alles ligt daar zo ver van elkaar vandaan, haha.

 6. Xaviera schreef:

  Prachtige foto’s Els, vooral die bij de Antelope Canyon zijn echt te gek! Wat leuk dat je zo’n rondreis hebt gemaakt in Amerika en al zoveel gezien hebt daar. De parken lijken mij ook geweldig om eens te bezoeken. Ik ben er nooit geweest maar hoop dat zeker een keer te kunnen doen!

 7. Jenn schreef:

  Mooie foto’s! Ik zou ook graag eens naar Amerika gaan.

 8. indian2day schreef:

  Wat een mooie reis en foto’s! Lijkt me geweldig om zelf eens een keer te gaan.

 9. Northflix schreef:

  Wat een prachtige reis en wat een schitterende foto’s!
  New York staat al jaren op 1 in het lijstje van steden die ik graag wil bezoeken.
  Maar ook die nationale parken in Amerika lijken me zo onwijs mooi.

 10. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een prachtige foto’s en een geweldige reis heb je gemaakt! Nee ik ben er nog nooit geweest maar zou graag eens naar New York willen gaan. Mijn ouders hebben afgelopen zomer een soortgelijke roadtrip gemaakt.

 11. Marion schreef:

  Ik ben zelf in New York en Washington geweest, maar mijn ouders gaan ieder jaar naar Amerika. Ze zijn nu op leeftijd, dus huren ze een huis in Florida, maar tot een paar jaar geleden gingen ze altijd een week of vier rondtrekken. Het enige wat ze deden was de eerste en laatste overnachting regelen en een auto huren. De rest was gaan met die banaan. Zo cool! In augustus gaan ze nog voor een laatste keer met mijn zus en zwager rondreizen in Amerika. De foto’s die ik van eerdere jaren heb gezien (van al die parken en zo), wauw! Zooo prachtig mooi! Mijn vader kan je echt bijna een Amerika-kenner noemen, dus als je info of advies wilt, je mag me altijd mailen en dan stuur ik het aan hem door. Vind hij helemaal geweldig!

  • Els schreef:

   Wat een lieve reactie. Ik zal het onthouden :-). Wat gaaf dat je ouders zo vaak gaan. Het is dat ik de gelegenheid niet heb om zo vaak te gaan :-).

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.