Reclame

Inspiratie: ♥ Beautygloss.nl ♥

Reclame

Beautygloss Iedereen haalt zijn inspiratie uit verschillende dingen, bijvoorbeeld reizen, mensen, boeken, websites enzovoorts. In deze categorie wil ik jullie laten zien wat mij inspireert op creatief vlak. Vandaag mijn grootste voorbeeld op het gebied van bloggen, Mascha Feokistova, eigenaar van Beautygloss.nl.

Beautygloss

Beautygloss bestaat al vele jaren en is erg populair. Mascha bereikt met haar site 650.000 bezoekers per maand en haar blog is haar fulltime baan. Haar blog bestaat uit make up-, beauty gerelateerde artikelen en elke ochtend een vlog (video blog).

Voorbeeld

Mascha is wel mijn grootste voorbeeld op blog gebied. Niet om haar aantal bezoekers want ik heb niet de illusie dat ik die kan halen ;), maar ik doe mijn best :). Mascha heeft me geïnspireerd om mijn eigen blog te beginnen. Maar ook op het gebied van de uitstraling van haar site, haar artikelen en vlogs en haar persoonlijkheid. Ik vind het ook zo mooi dat ze haar site zelf helemaal heeft opgebouwd vanaf de basis tot naar het grote succes van nu. Haar site is echt ontstaan vanuit haar passie.

Professionele uitstraling

Advertentie

Toen ik begon met mijn blog heb ik goed gekeken hoe andere blogs het aanpakken. Wat mij erg opviel was dat ze allemaal bijna dezelfde indeling hanteren. De site van Mascha is niet alleen mooi, maar zeer praktisch en erg overzichtelijk. Verder zijn de filmpjes en foto’s altijd van goede kwaliteit.

Beter goed…

Nou ja, gejat niet echt, maar meer ideeën op doen. Elke dag kom ik 2x op beautygloss.nl. Elke ochtend kijk ik een nieuwe vlog. Heerlijk als ik net wakker ben. Elke avond lees of kijk ik haar middag artikel. Veel artikelen en vlogs kijk ik vooral omdat ik ze heel leuk vind, voor de ontspanning en vaak zijn ze ook leerzaam. Er zijn ook artikelen die mij inspireren voor eigen artikelen denk daarbij aan my stash en wat neem ik mee op vakantie.

Persoonlijkheid

Door vooral de vlogs maar ook door de artikelen heb ik een beetje het gevoel dat ik haar ken. Ze voelt een beetje als een verre vriendin die je op afstand volgt. Je krijgt echt een kijkje in haar leven, elke dag met een vlog. Ik vind Mascha een talentvolle vrouw met een warme persoonlijkheid en met heerlijk enthousiasme. Ik kijk met bewondering naar hoe ze dit alles heeft bereikt!

Boek Happy Life

Laatst heb ik van mijn vriend haar boek cadeau gekregen, Happy Life. In het boek staan levenslessen en tips. Ook is het boek erg persoonlijk. Het leest makkelijk weg en in een teug uit. Een echte aanrader dus! Mijn moeder heeft het boek ook gelezen en is ook helemaal enthousiast.

Wie inspireert jou?

Advertentie

Heb je ook een voorbeeld of iemand die je bewondert om wat voor reden dan ook? Welke website zou je me ook aanraden om op te kijken?

Gerelateerde artikelen:

Inspiratie *IJsland*
Inspiratie ♥ Lucky Lady ♥
Inspiratie Beekse Bergen

© Nobody ELSe

Reclame

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.