Inspiratie: Beekse Bergen

Reclame

sfeerfoto_beekse_bergen
Iedereen haalt zijn inspiratie uit verschillende dingen, bijvoorbeeld reizen, mensen, boeken, websites enzovoorts. In deze categorie wil ik je laten zien wat mij inspireert op creatief vlak. Deze keer wil ik je kennis laten maken met de Beekse Bergen. Er is toch geen betere plek om inspiratie op te doen voor beestjes van vilt dan in een dierentuin.

Beekse Bergen

beekse bergen De Beekse Bergen is een safaripark in Hilvarenbeek, dichtbij Tilburg. Ik vind het een heel fijn park om naar toe te gaan. Niet alleen omdat het lekker dichtbij Tilburg is, maar ook omdat de dieren het zo goed hebben. De dieren worden in een zo’n natuurlijk mogelijke omgeving gehouden. Ze zitten niet in hokken en hebben hun eigen leefgebied. Je hebt de keuze om met je eigen auto, met de bus, lopend en met een boot langs de dieren te gaan. Ik kom er toch wel een aantal keren per jaar.

Wat vind ik inspirerend aan de Beekse Bergen?

Allereerst is voor mij de Beekse bergen gewoon een gezellig dagje uit met mijn vriend, vriendinnen of familie.  Natuurlijk neem ik ook mijn fotocamera mee. Ik zorg er altijd voor dat ik er op een rustige dag ben. Als het park open gaat, neem ik altijd gelijk de eerste bus naar boven. Aan de bovenkant van het park, neem ik dan gelijk weer de bus terug naar het begin. Dan heb je de dieren gelijk al voor een groot deel goed kunnen zien en fotograferen. Bij de ingang van het park neem ik dan de mooie wandelroute door het park, zo kun je op sommige plaatsen nog dichter bij de dieren komen en op eigen tempo ze bekijken en foto’s maken. Deze foto’s gebruik ik ook om weer een nieuw patroon te bedenken. Neem bijvoorbeeld de Hup Holland Hup leeuw.

Nog wat foto’s

leeuwen
luipaarden tijger en apen

Advertentie

lijn
lijn

Voor meer informatie over het park, bezoek de website van de Beekse Bergen.

© Nobody ELSe

Gerelateerde artikelen:

Inspiratie *IJsland*
Inspiratie ♥ Lucky Lady ♥

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.