Reclame

Inspiratie: ♥ Lucky Lady ♥

Reclame

sfeerfoto lucky
Iedereen haalt zijn inspiratie uit verschillende dingen, bijvoorbeeld reizen, mensen, boeken, websites enzovoorts. In deze categorie wil ik jullie laten zien wat mij inspireert op creatief vlak. Deze keer wil ik met jullie mijn inspiratiebron van de afgelopen 8 jaar delen en de komende tijd vast ook nog wel: Lucky Lady.

Wie is Lucky Lady?

lucky-ik-schuin De eerste foto verraadt het natuurlijk wel. Lucky Lady was een pony. Nu denken jullie een pony, dat is toch niet zo bijzonder, maar voor mij was ze heel speciaal. Acht jaar geleden begonnen we met rijden in de manegelessen, en er volgde al gauw veel uurtjes met extra rijden, wandelen en verzorgen. Helaas werd ze te oud voor het manegewerk en ging ze met pensioen. Maar daar hielden onze avonturen niet op. We gingen gewoon heerlijk door met wandelen, poetsen en knuffelen. Helaas is ze in oktober 2013 overleden.

Hoe inspireerde Lucky Lady me?

In haar leven was ze niet alleen het perfecte paardje maar ook mijn fotomodel. Ik heb duizenden foto’s van haar. Elke keer toch weer die uitdaging iets anders te proberen, een ander standpunt, ander licht, lange sluitertijd, van heel dichtbij, van ver weg enzovoort. Zo maakte ik mijn eerste “blackfoto” (eerste foto van dit bericht), speelde ik met beweging en stond ik natuurlijk klaar met mijn camera bij sneeuw, volgende er nog meer “blackfoto’s” en creëerde ik mijn eigen droomwereld samen met Lucky.

Foto's Lucky
Foto's Lucky
lijn
lijn

Vilt

Natuurlijk moest ze ook vastgelegd worden met vilt. En zo maakte ik mijn eerste eigen viltpatroon geïnspireerd op Lucky Lady.
Lucky Vilt
Lucky Vilt
lijn
lijn

Paardenhaar sieraden

Helaas is Lucky op 14 oktober 2013 ingeslapen. Als een echt paardenmeisje had ik natuurlijk een stukje van haar staart en manen afgeknipt. Er zijn veel verschillende sites waar je van paardenhaar een mooi sieraad kan laten maken, maar ik wilde het liever zelf maken. Dus niet zo professioneel maar wel met veel liefde gemaakt. Ik heb twee setjes gemaakt allebei met een kettinkje en een armbandje.
Lucky sieraden
Lucky sieraden
Door al mijn herinneringen, foto’s, vilten beestjes en mijn sieraden, zal ik haar nooit vergeten.

© Nobody ELSe

Gerelateerde artikelen:

Inspiratie *IJsland*

Reclame

2 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL