Interieur #2: Onze vernieuwde eethoek

9 Responses

 1. Heidi schreef:

  Wat super mooie is het geworden meid 🙂

 2. Wauw, wat een prachtige eethoek! Ik ben met die van mij ook nog steeds super blij. Doet toch zeker veel in een woning 🙂

 3. Morgaine schreef:

  Prachtig, en mijn favoriete plek in huis? Dat zijn er twee, mijn bank, en lekker loungen, of in mijn bed, hahahaha met ook prachtige hoekjes om naar te staren eventueel, afcourse 😀

  X

 4. Sammie schreef:

  Heel mooi, vooral de tafel en de stoelen vind ik gaaf! Gezellig ook zo met dat hout

 5. Kreanimo schreef:

  Mooi gedaan. Ik zit liefst in de woonkamer.

 6. M.Th. schreef:

  Goeie smaak hebben jullie?

 7. lifestylemommys schreef:

  Dat ziet er gezellig uit zeg! Mijn favoriete plaatsje is sinds kort onze nieuwe eettafel bij het raam. De tafel is flink groter en doordat deze bij het raam staat heb ik tegenwoordig steeds langer profijt van het licht van buiten. Ideaal tijdens het knutselen 😀

 8. Ziet er heel mooi uit! Ik houd er wel van. De houten vloer is inderdaad zoveel beter en mooier dan de tegels. Ik snap dat je daar heel blij mee bent! 🙂

 9. Romy schreef:

  Het resultaat is echt prachtig! Wat een mooi bankje met die kussens erop en een prachtige tafel ook! Ik vind jullie laminaatvloer ook absoluut een stuk mooier dan de marmeren vloer die er eerst lag 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.