Zelf kaartjes maken met vilt #2

kaarten maken met vilt
Eigenlijk kan ik wel bekennen dat ik nog een extra hobby erbij heb, zelf kaarten maken. Een paar maanden geleden had ik al een artikel op mijn blog geplaatst met kaartjes die ik had geknutseld. De afgelopen weken heb ik nieuwe kaartjes gemaakt en deze wil ik graag met je delen. Ik ben benieuwd wat je van mijn kaartjes vindt :-). Misschien heb je ook nog wel een paar tips!

Echte post

De komende tijd zijn er weer diverse feestelijke gelegenheden die een kaartje verdienen. Want zeg nu zelf, echte post is toch veel leuker dan digitale post?

Kaartje met olifant
Deze kaart heb ik speciaal gemaakt voor een kindje dat binnenkort geboren gaat worden. Hopelijk is het ook een meisje ;-). Anders maak ik gewoon nog een nieuw kaartje.
Klik hier voor het patroon van de olifant >>
kaartje olifant
lijn
kaartje olifant van vilt dichtbij
lijn

Kaartje met dino
Deze stoere kaart kan natuurlijk voor een avontuurlijke jongen of meisje.
Klik hier voor het patroon van de dino >>
kaart met dino erop
lijn
detail dino van vilt
lijn

Kaartje met giraffe
Nog een kinderkaartje ook weer geschikt voor een jongen als een meisje. Maar ook voor volwassen natuurlijk! Wie houdt er nu niet van een giraffe?
Klik hier voor het patroon van de giraffe >>
kaart met giraffe
lijn
detail bloemtjes giraffe
lijn

Kaartje met walvis
Deze kaart is voor echte waterratten :-).
Klik hier voor het patroon van de walvis >>
kaart walvis
lijn
detail walvis
lijn

Zelf deze kaarten maken?

Wil je deze kaarten ook zelf maken? Ik heb bij elk kaartje een link geplaatst naar een tutorial waarin je het patroon kunt vinden. Deze patronen heb ik allemaal zelf gemaakt. De knutselspullen die ik heb gebruikt zijn natuurlijk vilt, maar ook zwarte fineliner, knoopjes, lintjes, een vormpje om bloemetjes uit papier te stansen en versiering.

Mocht je ook zulke kaartjes gaan maken, dan zou ik het erg leuk vinden om een foto te ontvangen :-). Je kunt deze altijd opsturen via Facebook, Instagram @nobodyelsenl of Twitter @nobodyelsenl :-).

lijn

Gerelateerde artikelen:

Zelfgemaakte kaarten
Ontwerp: Ons verhuiskaartje

© Nobody ELSe

Tags: , , , , , , , , , ,

20 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Eva schreef:

  Superleuk!! Waar heb je die leuke kraft kaartjes vandaan? Ik had laatst van die kaarten bij de Action gekocht, maar het viel een beetje tegen omdat de binnenkant een andere kleur bruin had.

 2. saskia schreef:

  Echt onwijs leuk, het heeft echt iets exra’s zo met vilt. Het lijkt me heel leuk dit eens met mijn zoontje te maken.

 3. Michelle schreef:

  Oh wat super leuk! Heel leuk voor een geboorte of een (kinder) verjaardag. Zelf vond ik kaartjes maken ( 3D en geborduurd) ook altijd erg leuk maar ik ben ermee gestopt omdat ik het zonde van mijn tijd vond. Er ging heel wat werk inzitten.. Maar als ik dit zo zie begint het weer te kriebelen hihi

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vind het superleuke kaartjes! Als ik handig was zou ik ze beslist gaan maken.

 5. Angèlique schreef:

  Wat een leuke kaarten! De eerste Is mijn favoriet. Zo leuk gedaan met die knoopjes!

 6. Heel cute! Ik vind de kaartjes erg mooi geworden.

 7. Myriam schreef:

  Oh, wat zijn ze allemaal leuk. Heel tof bedacht!

 8. Inge schreef:

  Aah zo leuk! Vilt is inderdaad fijn om mee te werken (je kunt het voor zoveel dingen gebruiken!). De kaartjes zijn echt onwijs mooi!

 9. Marieke schreef:

  Hoi Els, wat heb je toch een leuk blog met mooie creatieve dingen! Door jou begin ik te twijfelen of ik misschien ook mijn eigen creatieve blog moet beginnen….. Ga zo door,, alles ziet er prachtig uit! Groetjes van Marieke

  • Els schreef:

   Wat lief Marieke. Leuk dat je misschien ook een blog wilt beginnen. Ik zeg doen. Het is erg leuk. Stuur je me wel even je link dan? Ik ben benieuwd.

 10. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leuke kaarten en goed idee om vilt op kaarten te gebruiken.

 11. Connie schreef:

  Wat een schattige kaartjes! Ik maak mijn kaartjes altijd met papieren figuurtjes. Deze zelf ontworpen diertjes zijn natuurlijk veel unieker. 👍👍👍

 12. Morgaine schreef:

  Ja ze zijn echt super en ik ben heel blij met mijn originele NobodyELSe kaartje, hahaha je hangt aan mijn speciale muur en morgen ga ik deze eens even reorganiseren naar de harvest wand of zo, gezien deze volle maan in het teken staat van harvest, wat heb je geoogst in het laatste jaar… en Ja, de kaartjes bestand groeit en leuke dingen vanuit blogland, hoe mooi is dat!

  Natuurlijk ga ik dat dan zo ie zo ook op instagram zetten voor en na 😉

  X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top