Zelf kaartjes maken met vilt #2

22 Responses

 1. Sofie schreef:

  geweldig! wel moeilijk heb je ook makkelijkere dingen

 2. Eva schreef:

  Superleuk!! Waar heb je die leuke kraft kaartjes vandaan? Ik had laatst van die kaarten bij de Action gekocht, maar het viel een beetje tegen omdat de binnenkant een andere kleur bruin had.

 3. saskia schreef:

  Echt onwijs leuk, het heeft echt iets exra’s zo met vilt. Het lijkt me heel leuk dit eens met mijn zoontje te maken.

 4. Michelle schreef:

  Oh wat super leuk! Heel leuk voor een geboorte of een (kinder) verjaardag. Zelf vond ik kaartjes maken ( 3D en geborduurd) ook altijd erg leuk maar ik ben ermee gestopt omdat ik het zonde van mijn tijd vond. Er ging heel wat werk inzitten.. Maar als ik dit zo zie begint het weer te kriebelen hihi

 5. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vind het superleuke kaartjes! Als ik handig was zou ik ze beslist gaan maken.

 6. Angèlique schreef:

  Wat een leuke kaarten! De eerste Is mijn favoriet. Zo leuk gedaan met die knoopjes!

 7. Heel cute! Ik vind de kaartjes erg mooi geworden.

 8. Myriam schreef:

  Oh, wat zijn ze allemaal leuk. Heel tof bedacht!

 9. Inge schreef:

  Aah zo leuk! Vilt is inderdaad fijn om mee te werken (je kunt het voor zoveel dingen gebruiken!). De kaartjes zijn echt onwijs mooi!

 10. Marieke schreef:

  Hoi Els, wat heb je toch een leuk blog met mooie creatieve dingen! Door jou begin ik te twijfelen of ik misschien ook mijn eigen creatieve blog moet beginnen….. Ga zo door,, alles ziet er prachtig uit! Groetjes van Marieke

  • Els schreef:

   Wat lief Marieke. Leuk dat je misschien ook een blog wilt beginnen. Ik zeg doen. Het is erg leuk. Stuur je me wel even je link dan? Ik ben benieuwd.

 11. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leuke kaarten en goed idee om vilt op kaarten te gebruiken.

 12. Connie schreef:

  Wat een schattige kaartjes! Ik maak mijn kaartjes altijd met papieren figuurtjes. Deze zelf ontworpen diertjes zijn natuurlijk veel unieker. ???

 13. Morgaine schreef:

  Ja ze zijn echt super en ik ben heel blij met mijn originele NobodyELSe kaartje, hahaha je hangt aan mijn speciale muur en morgen ga ik deze eens even reorganiseren naar de harvest wand of zo, gezien deze volle maan in het teken staat van harvest, wat heb je geoogst in het laatste jaar… en Ja, de kaartjes bestand groeit en leuke dingen vanuit blogland, hoe mooi is dat!

  Natuurlijk ga ik dat dan zo ie zo ook op instagram zetten voor en na 😉

  X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.