Reclame

Kaarten maken #157: 3D Pop-up Kubus kaart, extra inspiratie, gratis printables

Kaarten maken Pop-up Kubus kaart gratis printable voorbeelden
Reclame

Kaarten maken Pop-up Kubus kaart gratis printable voorbeelden
Een tijdje geleden maakte ik een uitgebreide uitleg hoe je een 3D pop-up kubus kaart kan maken. In dit artikel laat ik verschillende 3D kubus kaarten zien. Natuurlijk ook met uitleg en wat ik heb gebruikt.
 

3D Pop-up Kubus kaart

In het artikel ‘Kaarten maken: 3D Pop-up Kubus kaart, gratis printables’ vind je de uitgebreide uitleg en printable om deze kaart makkelijk te kunnen maken. Onderstaande kaarten maakte ik met dezelfde basis alleen versierde ik de kaarten anders.

Kaart 1: 3D Pop-up Kubus kaart met stempels Action, dierenhoofden

Het papier waarmee ik de basis van de 3D Pop-up Kubus kaart heb versierd is van Studio Light (nummer PPCR111 & PPCR112). Dit papier gebruik ik wel vaker, omdat deze papierblokken mooie kleuren heeft en rustige patronen.

Op de kaart plakte ik vervolgens afbeeldingen van dierenhoofden. De stempels die ik hiervoor gebruikte komen van Action, Kaarten maken #144: Kaarten met gebruik van Action Stempels dieren. De stempels kleurde ik in met alcoholmarkers. Ik heb zelf Promarkers (Tekenen #24: Werken met Promarkers & Action Twinmarkers (alcoholstiften)).

De kaart versierde ik nog extra met een label met de Nederlandse tekst ‘Hoera’. Deze heb ik zelf ontworpen en kun je GRATIS downloaden in het artikel: Gratis printable #17: Deel 6 Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
Pop-up Kubus kaart voorbeeld stempels Action

Kaart 2: 3D Pop-up Kubus kaart met stempels Action, honden

Het papier waarmee ik de basis van de 3D Pop-up Kubus kaart heb versierd is van HEMA. Ik gebruik dit papier graag met de stenen en het gras patroon. Het papier is zo leuk, alleen één nadeel, het is erg dun.

Op de kaart plakte ik vervolgens afbeeldingen van honden. De stempels die ik hiervoor gebruikte komen van Action, Kaarten maken #140: Verschillende kaarten maken met Action stempelset. De stempels kleurde ik in met alcoholmarkers. Ik heb zelf Promarkers (Tekenen #24: Werken met Promarkers & Action Twinmarkers (alcoholstiften)).

De kaart versierde ik nog extra met een label met de Nederlandse tekst ‘Hiep hiep hoera’. Deze kun je ook GRATIS downloaden in het artikel: Gratis printable #17: Deel 6 Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
Pop-up Kubus kaart maken uitleg Nederlands

Kaart 4: 3D Pop-up Kubus kaart met nijntje

Het papier waarmee ik de basis van deze 3D Pop-up Kubus kaart heb versierd is van HEMA. Het papier komt uit een papierblok met allemaal patronen met Nijntje erop.

Op de kaart plakte ik vervolgens stickers van Nijntje. Deze komen uit een stickerboek ook van HEMA. De kaart versierde ik verder met knopen, lintjes, strik en bloemen. Deze komen uit een knutselsetjes van Action.

De kaart versierde ik nog extra met een label met de Nederlandse tekst ‘Hoera een meisje’. Deze kun je GRATIS downloaden in het artikel: Gratis printable #11: Deel 5 Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
Pop-up geboortekaart voorbeeld Nijntje HEMA

Hoe zou jij een 3D pop-up kubus kaart versieren?

Gerelateerde artikelen:

Kaarten maken #156: Simpele kaarten met Jip & Janneke
Kaarten maken #155: Staande trapjes-vouwkaart, gratis printable
Kaarten maken #154: W-gevouwen kaart, extra inspiratie, gratis printable
Kaarten maken #153: Simpele pop-up kaart maken (Gratis printable)
Kaarten maken #152: Simpele kaarten met Nijntje
Kaarten maken #151: Shutter card, extra inspiratie, gratis printable
Kaarten maken #150: 3D Pop-up Kubus kaart, gratis printables
Kaarten maken #149: Extra inspiratie Flip book kaart, gratis printable

Meer artikelen over kaarten maken, klik hier >

© Nobody ELSe

Reclame

6 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL