Reclame

Kaarten maken #129: Action DecoTime Luxe papierblok Kerst, deel 1

Kaarten Action DecoTime luxe papierblok kerst 2022
Reclame

Kaarten Action DecoTime luxe papierblok kerst 2022
Zoals beloofd in het artikel over de DecoTime Paper craft sets Kerst komen er meer artikelen met knutselspullen speciaal voor kerst van Action op mijn blog. In dit artikel laat ik kerstkaarten zien die ik maakte met het DecoTime Luxe papierblok, de versie met beige, wit en groen. Hopelijk kan ik je inspireren.

Action DecoTime Luxe papierblok Kerst

De Action DecoTime Luxe papierblokken Kerst kostte per set € 1,79 bij Action. Er zijn 4 verschillende DecoTime Luxe papierblokken te koop. Ik kocht twee varianten. In dit artikel laat ik kaarten zien die ik maakte met de beige, wit en groene variant (zie foto hieronder).

In de luxe papierblokken zit heel veel papier en diverse afbeeldingen maar er staan geen voorbeelden op de verpakking. Hopelijk kan ik je inspireren met mijn gemaakte kerstkaarten als voorbeeld. Binnenkort maak ik nog een artikel over het papierblok met grijze, rood en beige stijl met daarin ook veel inspiratie en voorbeeldkaarten.
DecoTime luxe papierblok kerst 2022

Aan de slag met kerstkaarten maken met de DecoTime Luxe papierblokken Kerst, deel 1

Advertentie

Hieronder zie je diverse kerstkaarten die ik maakte met de beige, wit en groen versie waarvan je hierboven een foto ziet. Ik gebruikte bij het maken van deze voorbeeldkaarten alleen gebruik van dit papierblok. Ik gebruikte dus geen andere papierblokken erbij. Dus als je dit papierblok hebt kun je alle kaarten precies zo namaken. Natuurlijk gebruikte ik wel andere standaard knutselmaterialen zoals lijm, stanleymes, liniaal, snijmat, dubbelzijdige tape, foam tape, plakparels, lintjes, blanco kaarten en effe gekleurd papier.

Ik ben zelf geen fan van de Engelse teksten in de papierblokken. Daarom maak ik gebruik van Nederlandstalige labels. Deze heb ik zelf ontworpen en ik kun je gratis downloaden in deze twee artikelen:
Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor de feestdagen #1
Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor de feestdagen #2.

Voordat ik begon met kaarten maken met dit luxe papierblok voor kerst heb ik eerst alle afbeeldingen uit het papier gedrukt en verdeeld in categorieën. Zo probeerde ik wat orde te maken in alle leuke afbeeldingen. Zo had ik groepjes met boompjes, labels, teksten, huisdecoraties, eten, kleding, grote afbeeldingen enzovoorts.

Als eerste maakte ik kaarten met de grote afbeeldingen en daarna ging ik verder met de andere afbeeldingen. De kaarten die ik maakte met dit papierblok zijn vrij basis. Dus makkelijk te maken. Wil je liever wat ingewikkeldere voorbeelden van zelfgemaakte kerstkaarten? Kijk dan eens in het artikel: Knutselen: Paper craft set Kerst Action 2022. En komende weken komen er nog meer artikelen online met verschillende soorten kerstkaarten.

Kerstkaarten gemaakt met het Action DecoTime Luxe papierblok Kerst, deel 1

kerstkaarten maken decotime luxe papierblokken voorbeelden

Advertentie

Zelf kerstkaarten knutselen Action decoTime

uitleg kerstkaarten maken Action decotime papierblokken

DecoTime papierblok kerstkaarten make voorbeelden

DecoTime papierblok kerst uitleg voorbeelden

voorbeelden uitleg action kerstkaarten maken decotime

Advertentie

ACtion DecoTime knutselen kerstkaarten uitleg

DecoTime luxe papierblok kerstkaarten maken

hoe kaarten maken met decotime papierblokken voorbeelden

kerstkaarten maken met Action knutselspullen voorbeelden

kerstkaarten maken met DecoTime luxe papierblokken

Advertentie

Action DecoTime luxe papierblok kerst voorbeelden

DecoTime papierblok kerst 2022 voorbeelden

Action DecoTime luxe papierblok kerst inspiratie

Gerelateerde artikelen:

Kaarten maken #128: Action Snijmallen Kerst Love2craft
Kaarten maken #127: een ronde easel kaart maken, gratis printables
Kaarten #126: Kaarten met cadeaukaart maken (Extra inspiratie)
Kaarten maken #125: 3D kijkdoos kaart maken, extra inspiratie
Kaarten maken #124: Inspiratie Uitschuifbare kaart maken, incl. gratis printable
Kaarten maken #123: Kaarten met simpel 3D kader (gratis printable)
Kaarten maken #122: Uitleg vierkante easel kaart maken, gratis printables
Kaarten maken #121: Dubbele schuifkaart maken, gratis printables

Meer artikelen over kaarten maken, klik hier >

Advertentie

© Nobody ELSe

Reclame

12 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.