Kaarten maken #82: Inspiratie trapjeskaart maken met gratis printable

6 Responses

 1. gillian sillis schreef:

  Oké, ik kan hier gewoon geen favoriet kiezen. Ze hebben allemaal wel iets waardoor je ze op de eerste plaats wil zetten van je top. Leuke en coole ideeën. Mooie papier en kleur combinaties. Deze kaarten zijn stuk voor stuk een feest om te krijgen en ik weet nu al dat één van mijn familieleden zo’n Kerst kaart van mij gaat krijgen 🙂

 2. M.-Th. schreef:

  En ik vind die giraffe-met-bril heel geinig. De kaarten zien er fantastisch uit en je maakt voor zoveel gelegenheden; TOP!

 3. Connie schreef:

  Wat een leuke kaarten weer. De feestvarkentjes zijn leuk. Deze ga ik zeker maken!

 4. lifestylemommys schreef:

  Ik vind de strandkaart en de kaart met de feestvarkens het leukst 😍😍😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL