Kaarten maken #82: Inspiratie trapjeskaart maken met gratis printable

Inspiratie trapjeskaart side step card gratis printable
Reclame

Inspiratie trapjeskaart side step card gratis printable
Een tijdje geleden plaatste ik een artikel hoe je trapkaartjes kunt maken, incl. gratis printable. In dit artikel laat ik meer trapkaartjes zien die ik heb gemaakt, natuurlijk met uitleg en wat ik heb gebruikt.

Uitleg trapjeskaarten maken

Laatst plaatste ik een uitgebreide uitleg hoe je een trapjeskaart maakt: kaarten maken: Uitleg trapjeskaart met gratis printable. In dit artikel vind je een stap voor stap omschrijving en een gratis printable zodat je de kaart niet hoeft uit te tekenen. Dat is wel zo makkelijk.

Inspiratie trapjeskaartjes

In dit artikel laat ik kaartjes zien die ik op dezelfde manier als in de in hierboven genoemde uitleg heb gemaakt. Per kaartje vertel ik wat ik heb gebruikt zodat jij de kaartjes ook kunt maken. Ik heb met zoveel mogelijk verschillende knutselspullen de kaarten gemaakt zodat er hopelijk voor iedere smaak een kaartje is. Denk daarbij aan stempels, snijmallen en kant-en-klaar afbeeldingen. Het kan zijn dat niet alles meer precies zo te koop is, maar hopelijk kan ik je inspireren en vind je nog iets in huis wat je daarvoor in plaats kunt gebruiken. Dan moet het vast goed komen :-).

Kaartje met Nijlpaarden
Bij dit kaartje gebruikte ik:

Side step kaart inspiratie stempels Twinmarkers

Advertentie

Kaartje met feestvarkens
Bij dit kaartje gebruikte ik:

 • Gekleurd papier voor het gras en het woord HOERA
 • Papier met een leuk patroontje, merk DecoTime
 • Snijmal en snij- en embossingmachine Love2Craft voor het maken van het gras, het gras kun je ook knippen met een schaar
 • Snijmallen met letters voor het woord Hoera (zie eerder artikel Kaarten maken: Nieuwe snijmallen Action Love2Craft (2021))
 • Blauw lintje voor op het gras
 • Clear stamps van varkens, ballonen en kuiken, merk Hello Bluebird
 • Watervaste stempelinkt
 • Twinmarkers om de stempels in te kleuren

Trapjeskaart verjaardag stempels feest uitleg

Kaartje met auto
Bij dit kaartje gebruikte ik:

 • Gekleurd papier
 • Wit papier voor de wolken
 • Papier met een patroontje met strikjes, merk DecoTime
 • Snijmal en snij- en embossingmachine Love2Craft voor het maken van de auto en cadeautjes (zie eerder artikel Kaarten maken: Nieuwe snijmallen Action Love2Craft (2021))
 • Snijmallen voor wolken op de achtergrond
 • Label met proficiat, dit label en vele anderen kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels

Trapjeskaart action snijmal auto inspiratie

Kaartje met giraffe
Bij dit kaartje gebruikte ik:

Trapjeskaart Action decoTime

Advertentie

Kaartje met Prinses en ridder
Bij dit kaartje gebruikte ik:

Side step card uitleg patroon

Is trapkaartjes maken iets voor jou?

Gerelateerde artikelen:

Kaarten maken #81: Kaart maken met kleine cadeautjes/snoepjes (incl. gratis printable)
Kaarten maken #80: Vierkante vouwkaart maken
Kaarten maken #79: Uitleg trapjeskaart met gratis printable
Kaarten maken #78: Werken met folievlokken (Action)
Kaarten maken #77: Verjaardagskaarten maken met leeftijd
Kaarten maken #76: Uitleg kaart in doosje maken (incl. gratis Printable)
Kaarten maken #75: Love2Craft Multi frame snijmallen Action (April 2021)
Kaarten maken #74: Multi kaders snijmallen Action (Maart 2021)
Kaarten maken #73: Nieuwe snijmallen Action Love2Craft (Maart 2021)

Meer artikelen over kaarten maken, klik hier >

© Nobody ELSe

6 reacties

 1. Oké, ik kan hier gewoon geen favoriet kiezen. Ze hebben allemaal wel iets waardoor je ze op de eerste plaats wil zetten van je top. Leuke en coole ideeën. Mooie papier en kleur combinaties. Deze kaarten zijn stuk voor stuk een feest om te krijgen en ik weet nu al dat één van mijn familieleden zo’n Kerst kaart van mij gaat krijgen 🙂

 2. En ik vind die giraffe-met-bril heel geinig. De kaarten zien er fantastisch uit en je maakt voor zoveel gelegenheden; TOP!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.