Kaarten maken #104: Kaarten met speelkaarten maken (HEMA)

22 Responses

 1. Jessica schreef:

  Ziet er superleuk uit! Ik was op zoek naar hoe je speelkaarten maakt met HEMA. Het lijkt alsof je de achterkant ook hebt bedrukt? Maar deze optie geeft HEMA niet meer geloof ik. Hoop dat je nog kunt laten weten hoe je dat hebt gedaan 🙂

 2. Heidi schreef:

  Heel mooie kaarten zijn het.

 3. Corine N schreef:

  Supermooie kaarten 😍. Supercreatieve manier om die “miskoop” om te zetten in zoiets gaafs. Het scheelt dat de afbeeldingen zich er ook echt voor lenen, supercute!

 4. Saskia Kieft schreef:

  Superleuke kaarten heb je gemaakt !

 5. Jantine schreef:

  Goed opgelost! Die plaatjes op de kaarten zijn wel heel schattig, zeg. Geen miskoop, inderdaad!

 6. M.-Th. schreef:

  Geen sprake van een miskoop, Els; je bent heel creatief met je aankoop aan de slag gegaan met prachtige resultaten. Complimenten!

 7. Joke Hijmans schreef:

  Wat een ontzettende leuke kaarten. Zelf zou ik dit niet kunnen bedenken. CHAPEAU!

 8. Connie schreef:

  Je hebt van de “verkeerde aankoop” creatief een goede aankoop gemaakt! Weer volop ideeën om te kunnen gebruiken. Dank je wel.

 9. Els schreef:

  Dit heb je weer heel knap gedaan. Jij loopt over van nieuwe ideeën en inspiratie! Ik kom ze hier dan ook met veel plezier oppikken.

 10. Els schreef:

  Wat een enorm leuk idee is dit toch weer. Je energie en creativiteit geven mij iedere keer weer inspiratie. Dank je wel!

 11. lifestylemommys schreef:

  Wat een leuk idee zeg! Jeetje, het is gelukkig al een hele tijd geleden dat ik een miskoop heb gedaan dus ik kan er zo 1, 2, 3 geen bedenken die recent is. We heb ik ooit zo’n zak gekocht die je om je heen moest zwaaien om er lucht in te krijgen zodat je daarna zo’n heerlijke “bank” had om op te liggen. Nou, daar kreeg ik zo weinig lucht in dat ik bijna op de grond lag 🤣

 12. Lisa schreef:

  Wat een creatief idee en zo knap en mooi gemaakt! Ik heb een kalender met toffe kabouter plaatjes van vorig jaar. Die plaatjes kan ik ook gebruiken voor kaarten. Hier voorbeelden genoeg.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL