Kaarten maken #47: Kaarten met zelfgemaakte cadeaulabels

11 Responses

 1. Ineke Geernaert - van Straten schreef:

  Super leuke kaarten! Ook ik kocht wat kaarten spullen bij de Action, maar ben er al lang niet meer geweest omdat mijn gezondheid dat niet toestaat. Ik ben sinds ‘begin 2020 zelfstandig (hobby-) demonstratrice voor Stampin’ Up! en daar komen nu al mijn materialen vandaan. Veel duurder dan de Action, maar de kwaliteit is dan ook veel (héél veel) beter. Als mensen belangstelling hebben voor die producten, hoor ik het graag. Ik geef ook lessen, eventueel aan huis!

 2. katelesh schreef:

  Wow! You should be designing your own stamps!

 3. beetjebezig schreef:

  Origineel idee!
  Ga ik eens mijn eigen kaarten mee liften 🙂

 4. Jantine schreef:

  Ze zijn geweldig! Mooi geschreven en leuke vrolijke kaarten mee gemaakt!
  Groetjes
  Jantine

 5. Super leuk om zelf lekker te knutselen en zo creatief bezig te zijn. Ze zien erg erg leuk uit 🙂

 6. M.Th. schreef:

  Mooie oplossing voor je overtollige cadeaulabels, Els. De kaarten zien er prachtig uit en zijn héél origineel.

 7. Romy schreef:

  Wat een ontzettend leuke en vrolijke kaartjes! Ik vind de combinatie van washi tape met de zwarte labels heel tof. Mooi gedaan weer!

 8. lifestylemommys schreef:

  Oh wauw! Wat zijn ze leuk deze kaarten ??

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL