Kaarten maken #75: Love2Craft Multi frame snijmallen Action (April 2021)

14 Responses

 1. Joyce schreef:

  Hoi Els,

  Sinds kort heb ik je blog gevonden en wohhh wat een mooie kaarten maak je. Nu zie ik bij verschillende kaartjes kleine streepjes om het ontwerp. Nu had ik een kaart gezien en gelezen dat je dit met zwarte fineliner doet, doe je dit hier altijd mee ook om de ronde kaart ontwerpen?

 2. gillian sillis schreef:

  Hoi Els, bedankt voor de tip. Ga dat dan eens zeker zo proberen.

 3. gillian sillis schreef:

  Hoi Els, ik volg je blog al een tijdje en heb al veel bijgeleerd dankzij jou, alsook vele leuke extra creaties kunnen maken. Ik heb ook snijmalletjes gekocht maar als ik de delen uit elkaar haal, dan blijven de metalen verbindingsstukjes zitten. Ik krijg die er niet gemakkelijk af. heb je een tip hiervoor?

  Hoop dat je ons nog lang gaat blijven verblijden met jouw mooi en vrolijk werk. En je vele tips.

  vriendelijke groetjes
  Gillie

  • Els schreef:

   Beste Gillie, eat een lieve reactie! Ik haal die kleine stukjes er altijd heel voorzichtig af met een platbektang. Zachtjes wiebelen en ze breken af. Succes!

 4. Yova schreef:

  Wat heb jij weer leuke kaarten gemaakt. Het ziet goed uit. Konijn vind ik zo leuk!!

 5. Ria Scholtes-Janson schreef:

  Alweer een heel bruikbare tip van jou, ben er blij mee. Verjaardagskaart staat vij mij op nr. 1. Nu nog de snijmallen scoren.

 6. Ria Scholtes-Janson schreef:

  Alweer een heel bruikbare tip van jou, ben er blij mee. De kaart voor de jarige staat bij mij op nummer 1

 7. loes van der meijden schreef:

  wat heb je weer leuke kaarten gemaakt

 8. lifestylemommys schreef:

  Het is lastig om te kiezen maar ik denk de sterren 😀

 9. Connie schreef:

  Leuke kaartjes. Met deze snijmallen kun je alle kanten op!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.