Kaartjes maken #28: Kerstkaarten Handlettering met transferfolie

11 reacties

 1. M.Th. schreef:

  SUPER, Els, petje af, hoor!

 2. Yova schreef:

  Wauw wat maakt jij mooie kerstkaarten. Wat kun jij goed. Het is goede tips van jou hoe het maakt. Knap!! Fijne week. ?

 3. Bernardine schreef:

  Ze zijn leuk gelukt!

  Ik heb ook nog een vraagje: hoe krijg je dat leuke logo in je foto’s? ?

 4. Michelle schreef:

  Wat mooi! En wat een heldere, duidelijk uitleg zeg.

 5. Simone schreef:

  Wat mooi zeg! Ik denk dat ik het dit jaar even over sla om kaarten te gaan maken voor de kerst. Te druk met andere dingen 🙂

 6. Morgaine schreef:

  Vele jaren heb ik gedacht, vroeger, ik ga ze zelf maken, maar nee, ik stuur nog steeds niet, nog steeds dankzij de postzegels, maar zodra het weer kan? Dan zeker wel! Jij maakt je kaarten telkens mooier, het is duidelijk te zien lieverd, dat oefening heel kunst baart!

  X

 7. lifestylemommys schreef:

  Die zijn mooi gelukt zeg, heel chique ?

 8. Romy schreef:

  Wauw, wat een ontzettend mooie kaart! Prachtig hoe je met vrij weinig materiaal toch zo’n sfeervolle kaart hebt gemaakt! Ik vind de boom sowieso al heel gaaf, maar door de gouden letters al helemaal!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.