Kaartjes maken #25: Sprookjesachtige eenhoorn kaartjes

9 Responses

 1. Laila schreef:

  Hoi jackie

  Fijn dat jij ook graag kaarten maakt!
  Dik effen papier vindt je bij Hema ( corespondentiekaarten) ook in de carrefour vindt je tal v gekleurde kaartjes om mee te werken .lekker handig. Ik gebruik soms ook dik tekenkarton dit is in blok te koop bij carrefour???

 2. Jackie schreef:

  Hoi Els,

  Zou ik je wat mogen vragen. Ten eerst vond ik je kaarten prachtig. Ik wil ook graag probeten om kaarten te maken heb al een paar stempels met dies. Maar ik vind het moeilijk om het goed papier te vinden. Ik wil geen linnenpapier ik vind het niet zo mooi om al die lijntje te zien. Ik ben opzoek naar gewoon papier. Ik hoop dat je een beetje berjp wat ik bedoel.
  Alvast bedankt voor je antwoord.

  • Els schreef:

   Eigenlijk gebruik ik heel standaard iets dikker papier van 180 grams. Ik koop deze bij een kantoorboekhandel. Succes :-).

 3. Yova schreef:

  Wat heb je erg leuk gedaan. Geweldig kaarten is het geworden. Mooie kleuren. Creatief!!!

 4. M.Th. schreef:

  Menig meisje zou heel blij zijn als ze zo’n kaart zou ontvangen!

 5. lifestylemommys schreef:

  Wauw! Ze zijn weer geweldig ?

 6. Connie schreef:

  De kaartjes zien er prachtig uit. Inderdaad sprookjesachtig. Hoe kom je toch steeds op nieuwe
  Ideeën?

 7. Romy schreef:

  Wauw, wat een geweldige kaarten! Ze zien er zo schattig en sprookjesachtig uit. Geweldig hoe je de stempels hebt gebruikt! En ik moest stiekem wel lachen om de foutjes in de stempelset. Lang leve Ali! 😉

 8. Jolanda schreef:

  Wat ontzettend leuk!!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.