Kleuren voor volwassenen: tips en voorbeelden

16 Responses

 1. Nicole schreef:

  Wat een mooie voorbeelden! Ik vind je kleurencombinaties echt goed!

 2. tee schreef:

  En nu iets leuks verzinnen om die tekeningen in te verwerken (leuk lampenkapje van die eikeltjes en blaadjes bvb) Leuk gedaan, maar niets voor mij (zou vast buiten de lijntjes kleuren) 😉

 3. M.Th. schreef:

  Mooi resultaat, met die viltstiften, Els.

 4. Clairecodi schreef:

  Wat tof! Ik heb zelf ook een aantal kleurboeken en als ik in de stress zit vind ik het zo fijn. Even je gedachten alleen focussen op welke kleuren mooi staan haha.

 5. Nienke schreef:

  Wat leuk! Ik heb ook twee kleurboeken, maar heb er totaal geen geduld voor.

 6. Mei Qi schreef:

  Ja dat lijkt me ook ontzettend rustgevend om te doen!!

 7. Ik ben eigenlijk geen fan van de herfst maar ik vind deze kleurplaten wel heel mooi. Vooral de eerste met de paraplu’s.

 8. Ziet er erg leuk uit! Heb het ook eens geprobeerd zo’n kleurboek, niets voor mij blijkbaar haha. Hoewel het er uiteindelijk altijd wel tof uitziet.

 9. Ilse Verhoeven schreef:

  Ik kleur nog wel eens 😉

  Maar enkel dingen die ik zelf heb getekend of op schetsen van leerlingen.

 10. Anita | Mindjoy schreef:

  Ik kleur te weinig en als ik dan aan een kleurplaat begin maak ik hem niet af. Stom, terwijl het wel heerlijk is om te doen!

 11. Kirsty schreef:

  Wat leuk dat je dit doet! Ik kan mij voorstellen dat het ontspannend is, zelf zou ik nog wel eens het schilderen weer een keer op willen pakken, maar het komt er toch telkens niet.

 12. Betty Wittens schreef:

  Leuk Els. Mooi boek voor deze tijd van het jaar!??

 13. Yvonne schreef:

  Ja leuk! Ik vind het heerlijk. Eigenlijk hoopte ik dat mijn zoon ook van kleuren hield, zouden we het samen kunnen doen. Je hebt er mooie creaties bij zitten.

 14. Morgaine schreef:

  Dat heb ook jij heel gaaf gedaan! Het ligt hier ivm de handen die gingen verkrampen, ja dat kon je echt zien, spieren trokken naar binnen zelfs, niet meer gekleurd in mijn boeken, maar ik denk dat ik ze mee ga nemen naar Amersfoort voor het geval het te hard gaat regenen en ik binnen zit, hahahaha

  Om af te wisselen met haken dus eventueel. Stabilo, ja dat zijn echt top stiften! Werk ik al een paar jaar mee nu. En wat jij doet zeg ik ook vaak tegen anderen, gebruik maar 3 of 4 kleuren, of 1 soort alleen de groenen, of blauwen, of, of, of… bla… Mensen zijn mij dan heel dankbaar, heb dus heel vaak gesprekken in de winkels ook met mensen die dan niet kunnen kiezen of mij vertellen dat ze niet weten hoe te starten, hahaha

  Ken je ook de regenboogtechniek? Dat je dan 7 kleuren gebruikt en deze telkens op dezelfde volgorde gebruikt regel voor regel of laag voor laag, weet niet hoe ik dit moet zeggen… Die voorbeelden vind je bij miij dan weer, Ik kleur jou intikken in de zoekfunctie 😉

  X

 15. Connie schreef:

  Wat een leuk kleurboek! En wat heb je er iets moois van gemaakt. Erg toepasselijk herfsttijd, maar hebben nu gelukkig nog een mooie nazomer.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.