Kleuren voor volwassenen inlijsten

20 Responses

 1. Nathalie schreef:

  Ik Vind kleuren erg leuk… Wat is dit een leuk idee!
  Liefs Nathalie

 2. Nesrin schreef:

  Wat leuk dat je ze hebt ingelijst. Ik vind de kleurplaat met de boom erg mooi.

 3. Ysanne schreef:

  Ik zie kleuren steeds vaker langskomen, misschien toch maar eens proberen!

 4. Northflix schreef:

  Ik had er nog nooit aan gedacht om ze in te lijsten!
  Leuk idee! Al denk ik dat iedereen dan zou denken dat het tekeningen van peuterneefje zijn 😉

 5. Priscilla schreef:

  Leuk idee! Heel simpel eigenlijk maar daarom niet minder leuk. Die lijstjes met meerdere foto-vakken vind ik sowieso erg leuk. Helemaal als er een zelfgekleurde plaat in zit. Zijn zo eigenlijk net mini-schilderijtjes.

 6. Mylou schreef:

  Wat een super leuk idee! Ik heb ook zo’n kleurboek, dus dit idee onthoud ik zeker 🙂

 7. Connie schreef:

  Erg leuk Els, zeker wanneer je met viltstiften kleurt. Erg fleurig ???

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leuk idee om zo de kleurplaten te gebruiken.

 9. saskia schreef:

  Wat een onwijs leuk idee om zo in te lijsten. Zelf ben ik ook bezig met kleuren en had dit nog helemaal niet bedacht 🙂 Lijkt me leuk om ook eens te doen, staat zo vrolijk.

 10. Myriam schreef:

  Het ziet er erg leuk uit en zo kan je inderdaad nog lekker nagenieten van je kleurwerk. Het lijkt een echt kunstwerkje! Mooi hoe de kleurtjes bij elkaar passen.

 11. dansenindestorm schreef:

  Wat een leuk idee! 😀

 12. Huisvlijt schreef:

  Ik vind het echt schitterend! Ik heb altijd moeite met de zinloosheid van kleuren. Maar op deze manier heb je er nog wat aan. Dan heb je een heel mooi schilderij. Supergoed idee dus.

 13. Danielle schreef:

  Ziet er erg leuk uit!

  Liefs

 14. Morgaine schreef:

  Ja dat had ik mij ook al zitten bedenken, je kunt natuurlijk ook stukken uit de grotere platen halen, wat doe je ermee als je klaar bent, lol… Ik zou er nog mee aan de haal kunnen gaan op groot doek ook 😉 Maar dit idee was er ook al, maar dat komt omdat ik ooit een mini schilderij geschilderd heb an 9×13 en deze in passe partout voor een 10×15 lijstje heb gemaakt om dat cadeau te doen, en dat is al jaren terug, dus het is simpel, leuk geworden en in feite, een leuk origineel cadeau ook nog, als jij het voor iemand anders zou maken die net een nieuw huis heeft, verjaardag of voor op een kinderkamer 😀

  X

 15. Marion schreef:

  Wat een leuk idee. Ik ben niet zo’n fan van het kleuren (misschien moet ik het gewoon eens proberen), maar dit ziet er echt mooi en vrolijk uit!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.