Kleuren voor volwassenen inlijsten

kleuren voor volwassen inlijsten
Sinds een tijd kleur ik kleurplaten voor volwassen. Erg leuk en ontspannend. Maar wat doe je met al die tekeningen? Laatst kreeg ik van een vriendin een lijstje cadeau. Dit bracht me op het idee om daarvoor speciaal te gaan kleuren en vervolgens de kleurplaten in de lijsten.

Briefkaarten Action

Een tijdje geleden kocht ik briefkaarten om in te kleuren bij de Action (zie shoplog). Deze kun je natuurlijk leuk opsturen, maar omdat ze van dikker papier zijn kun je ze ook inlijsten. Door het dikkere papier gaan ze minder snel bobbelen. Ik zocht 5 verschillende briefkaarten uit. De stiften en de lijst lagen klaar. Dus ik kon beginnen :-).
spullen kleurboek lijst stiften
lijn
Als eerste heb ik op het papier de vakjes van de lijstjes getekend. Op de lijst stonden formaten, maar deze bleken bij het na meten anders van afmeting. Lekker handig ;-).
kleuren_voor_volwassen_inlijsten_2_vakje
lijn
Helaas kwam ik niet uit met de vakjes. Om en om kleuren gaf wat problemen :-(. Dit heb ik voor nu maar even zo opgelost :-).
inkleuren kleurplaat volwassen
lijn
Het inkleuren van de briefkaarten gaat erg fijn. Het is enorm fijn papier. Mocht je de kaarten toch willen opsturen in plaats van inlijsten, het papier drukt niet door! Echt een pluspunt.
kleuren met stiften
Alle vakjes zijn ingekleurd. Ik heb bij het kleuren steeds dezelfde kleuren gebruikt zodat ze alle 5 bij elkaar passen. En dan is het nu tijd om ze in te lijsten.
alle vakjes ingekleurd
lijn

Eindresultaat

En dit is dan het eindresultaat. Wat vind je ervan?
eindresultaat inlijsten
lijn
ingelijst kleurplaten

lijn

Gerelateerde artikelen:

Kleuren voor volwassenen
Kleurboek voor volwassenen Bloemenmagie
Update 1! Voorbeelden Creatief kleurboek voor volwassenen
Budgettip! Creatief kleurboek voor volwassenen van Action

© Nobody ELSe

Tags: , , , , , ,

20 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Nathalie schreef:

  Ik Vind kleuren erg leuk… Wat is dit een leuk idee!
  Liefs Nathalie

 2. Nesrin schreef:

  Wat leuk dat je ze hebt ingelijst. Ik vind de kleurplaat met de boom erg mooi.

 3. Ysanne schreef:

  Ik zie kleuren steeds vaker langskomen, misschien toch maar eens proberen!

 4. Northflix schreef:

  Ik had er nog nooit aan gedacht om ze in te lijsten!
  Leuk idee! Al denk ik dat iedereen dan zou denken dat het tekeningen van peuterneefje zijn 😉

 5. Priscilla schreef:

  Leuk idee! Heel simpel eigenlijk maar daarom niet minder leuk. Die lijstjes met meerdere foto-vakken vind ik sowieso erg leuk. Helemaal als er een zelfgekleurde plaat in zit. Zijn zo eigenlijk net mini-schilderijtjes.

 6. Mylou schreef:

  Wat een super leuk idee! Ik heb ook zo’n kleurboek, dus dit idee onthoud ik zeker 🙂

 7. Connie schreef:

  Erg leuk Els, zeker wanneer je met viltstiften kleurt. Erg fleurig 👍👍👍

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leuk idee om zo de kleurplaten te gebruiken.

 9. saskia schreef:

  Wat een onwijs leuk idee om zo in te lijsten. Zelf ben ik ook bezig met kleuren en had dit nog helemaal niet bedacht 🙂 Lijkt me leuk om ook eens te doen, staat zo vrolijk.

 10. Myriam schreef:

  Het ziet er erg leuk uit en zo kan je inderdaad nog lekker nagenieten van je kleurwerk. Het lijkt een echt kunstwerkje! Mooi hoe de kleurtjes bij elkaar passen.

 11. Huisvlijt schreef:

  Ik vind het echt schitterend! Ik heb altijd moeite met de zinloosheid van kleuren. Maar op deze manier heb je er nog wat aan. Dan heb je een heel mooi schilderij. Supergoed idee dus.

 12. Danielle schreef:

  Ziet er erg leuk uit!

  Liefs

 13. Morgaine schreef:

  Ja dat had ik mij ook al zitten bedenken, je kunt natuurlijk ook stukken uit de grotere platen halen, wat doe je ermee als je klaar bent, lol… Ik zou er nog mee aan de haal kunnen gaan op groot doek ook 😉 Maar dit idee was er ook al, maar dat komt omdat ik ooit een mini schilderij geschilderd heb an 9×13 en deze in passe partout voor een 10×15 lijstje heb gemaakt om dat cadeau te doen, en dat is al jaren terug, dus het is simpel, leuk geworden en in feite, een leuk origineel cadeau ook nog, als jij het voor iemand anders zou maken die net een nieuw huis heeft, verjaardag of voor op een kinderkamer 😀

  X

 14. Marion schreef:

  Wat een leuk idee. Ik ben niet zo’n fan van het kleuren (misschien moet ik het gewoon eens proberen), maar dit ziet er echt mooi en vrolijk uit!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top