Reclame

Kleuren voor volwassenen inlijsten

kleuren voor volwassen inlijsten
Reclame

kleuren voor volwassen inlijsten
Sinds een tijd kleur ik kleurplaten voor volwassen. Erg leuk en ontspannend. Maar wat doe je met al die tekeningen? Laatst kreeg ik van een vriendin een lijstje cadeau. Dit bracht me op het idee om daarvoor speciaal te gaan kleuren en vervolgens de kleurplaten in de lijsten.

Briefkaarten Action

Een tijdje geleden kocht ik briefkaarten om in te kleuren bij de Action (zie shoplog). Deze kun je natuurlijk leuk opsturen, maar omdat ze van dikker papier zijn kun je ze ook inlijsten. Door het dikkere papier gaan ze minder snel bobbelen. Ik zocht 5 verschillende briefkaarten uit. De stiften en de lijst lagen klaar. Dus ik kon beginnen :-).
spullen kleurboek lijst stiften
lijn
Als eerste heb ik op het papier de vakjes van de lijstjes getekend. Op de lijst stonden formaten, maar deze bleken bij het na meten anders van afmeting. Lekker handig ;-).
kleuren_voor_volwassen_inlijsten_2_vakje
lijn
Helaas kwam ik niet uit met de vakjes. Om en om kleuren gaf wat problemen :-(. Dit heb ik voor nu maar even zo opgelost :-).
inkleuren kleurplaat volwassen
lijn
Het inkleuren van de briefkaarten gaat erg fijn. Het is enorm fijn papier. Mocht je de kaarten toch willen opsturen in plaats van inlijsten, het papier drukt niet door! Echt een pluspunt.
kleuren met stiften
Alle vakjes zijn ingekleurd. Ik heb bij het kleuren steeds dezelfde kleuren gebruikt zodat ze alle 5 bij elkaar passen. En dan is het nu tijd om ze in te lijsten.
alle vakjes ingekleurd
lijn

Eindresultaat

En dit is dan het eindresultaat. Wat vind je ervan?
eindresultaat inlijsten
lijn
ingelijst kleurplaten

lijn

Gerelateerde artikelen:

Kleuren voor volwassenen
Kleurboek voor volwassenen Bloemenmagie
Update 1! Voorbeelden Creatief kleurboek voor volwassenen
Budgettip! Creatief kleurboek voor volwassenen van Action

© Nobody ELSe

Reclame

20 reacties

  1. Leuk idee! Heel simpel eigenlijk maar daarom niet minder leuk. Die lijstjes met meerdere foto-vakken vind ik sowieso erg leuk. Helemaal als er een zelfgekleurde plaat in zit. Zijn zo eigenlijk net mini-schilderijtjes.

  2. Wat een onwijs leuk idee om zo in te lijsten. Zelf ben ik ook bezig met kleuren en had dit nog helemaal niet bedacht 🙂 Lijkt me leuk om ook eens te doen, staat zo vrolijk.

  3. Ik vind het echt schitterend! Ik heb altijd moeite met de zinloosheid van kleuren. Maar op deze manier heb je er nog wat aan. Dan heb je een heel mooi schilderij. Supergoed idee dus.

  4. Ja dat had ik mij ook al zitten bedenken, je kunt natuurlijk ook stukken uit de grotere platen halen, wat doe je ermee als je klaar bent, lol… Ik zou er nog mee aan de haal kunnen gaan op groot doek ook 😉 Maar dit idee was er ook al, maar dat komt omdat ik ooit een mini schilderij geschilderd heb an 9×13 en deze in passe partout voor een 10×15 lijstje heb gemaakt om dat cadeau te doen, en dat is al jaren terug, dus het is simpel, leuk geworden en in feite, een leuk origineel cadeau ook nog, als jij het voor iemand anders zou maken die net een nieuw huis heeft, verjaardag of voor op een kinderkamer 😀

    X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL