Kleuren voor volwassenen #18: Doodlekleurkaarten van Paperfuel #2

Review Doodlekleurkaarten om te versturen Paperfuel
Reclame

Al eerder schreef ik een artikel over het kleurboek met 30 Doodlekleurkaarten van Paperfuel. Ik was zo enthousiast dat ik besloot nog meer kaarten te kleuren. In dit artikel de nieuwe kaarten die ik inkleurde en natuurlijk vertel ik hoe ik dit heb gedaan.

Paperfuel Doodlekleurkaarten om te versturen

Op bol.com kocht ik de ‘Doodlekleurkaarten om te versturen’ van Paperfuel voor € 14,99. In dit kleurboek zitten 30 wenskaarten om in te kleuren voor verschillende gelegenheden getekend in de stijl van Paperfuel. De kaarten hebben het formaat van 21×14,8 cm.

‘Doodlekleurkaarten om te versturen’, #1

Benieuwd naar het eerste artikel wat ik schreef over de ‘Doodlekleurkaarten om te versturen’ van Paperfuel, zie artikel: Kleuren voor volwassenen #17: Doodlekleurkaarten van Paperfuel.
In dit artikel geef ik een korte review van de kaarten en kleurde ik de kaarten in met drie verschillende tekenmaterialen: kleurpotloden, alcoholmarkers en aquarelverf.

Meer doodlekleurkaarten inkleuren

In deel 1 over deze doodlekleurkaarten kwam ik erachter dat ik het inkleuren met aquarelverf mij het beste beviel na verschillende tekenmaterialen geprobeerd te hebben. Aquarelverf geeft mooie kleuren en is fijn om kleurnuances aan te brengen. Het papier van de kaarten is geen aquarelpapier, maar kan goed omgaan met de waterverf. Zelf gebruik ik altijd aquarelverf van Winsor & Newton. Dus ik besloot nog meer kaarten in te kleuren met deze aquarelverf.

Kaarten inkleuren met aquarelverf
Met aquarelverf kun je werken op verschillende manieren. Ik koos ervoor om de verf met water te mengen op een bordje en dan aan te brengen op het papier. De kaarten maakte ik van tevoren NIET nat. Elke kleur zette ik eerst licht op. Om kleurnuances en/of schaduwen aan te brengen bracht ik steeds een nieuwe dunne laag verf aan. Voor extra accenten gebruikte ik soms ook een witte gelpen.

Advertentie

Kaart 1: Eenhoorn met regenbogen en klavertjes vier
Paperfuel Doodlekleurkaarten inspiratie aquarelverf

Kaart 2: Voetballende dieren
Al vanaf heel jong vind ik voetballen erg leuk, dus deze kaart wilde ik ook gelijk kleuren. De dieren dragen natuurlijk de kleuren van mijn favoriete team. Willem II.
Doodlekleurkaarten om in te kleuren Paperfuel review

Kaart 3: Dieren in een kopje
kaarten paperfuel inkleuren aquarelverf

Ben jij ook zo’n fan van deze kaarten om in te kleuren van Papefuel?

Gerelateerde artikelen:

Kleuren voor volwassenen #17: Doodlekleurkaarten van Paperfuel
Kleuren voor volwassenen #16: CreaChick Kleurboek #2
Kleuren voor volwassenen #15: Verjaardagskaarten (Gratis kleurplaten)
Kleuren voor volwassenen #14: Action DecoTime Metallic kleurboek
Kleuren voor volwassenen #13: Kleuren op nummer
Kleuren voor volwassenen #12: Mandala fun kleurboek Action (Dutchbook)

In dit artikel staan links, dit zijn soms affiliate links. Dat betekent dat ik een heel klein percentage ontvang als jij via die link iets bestelt. Dit kost jou verder niks extra maar ik kan dan iets leuks voor mijn blog kopen.

Advertentie

© Nobody ELSe

2 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.