Kleuren voor volwassenen

33 Responses

 1. zomersproetje84 schreef:

  Mooi gedaan. Heerlijk dat kleuren en iedere keer iets anders bedenken! Ik heb nu volgens mij ook iets van 24 stiften maar zelfs dat vind ik soms nog te weinig ;-). Hoe meer kleur hoe beter. Ben nu bezig in “mijn geheime tuin” ook een fijne.

 2. Claudia schreef:

  Oeh die romantisch is echt prachtig. En die blinde kleurtjes matchen echt verrassend goed samen.

 3. Frederique schreef:

  Haha blind kiezen, leuk! Dag en nacht vind ik erg mooi gelukt. Ik houd zelf erg van inkleuren. Meestal kleur ik gewoon in de boeken van de kids in haha. Laatst in het museum waar ik werk een heel mooi kleurboek gekocht voor zoontjelief met mandala’s geinspireerd op Picasso. Supermooi en was ook nog eens heel goedkoop maar….ik kom nu even niet op de naam of de uitgever 😉

 4. Lieke schreef:

  De kleurboeken van de Xenos vind ik ook altijd prettig kleuren.
  Lekker ontspannend als je de aardappelen op het vuur hebt staan haha 😉

 5. Morgaine schreef:

  Als je echt meer stevige kwaliteit wilt, dan zul je toch echt moeten investeren in de ‘kleuren voor volwassenen’ boeken zelf, die zijn erg goed, dat weet ik, omdat ik er zelfs met ecoline en een kwastje in ben gaan werken en als dat goed zit, is je papier echt van goede kwaliteit en dat is was het dus ook.

  Of is… hahaha Ja, ontzettend leuk, ik heb af en toe een bui en heb zelfs het boek van Monet staan en van Van Gogh, ja die zijn er ook, hun schilderijen met voorbeelden hoe ze horen te zijn, maar alles staat er 2x in, zodat je achterin elk schilderij zelf kunt kiezen hoe je het inkleurt. En ik had al eens een blogje gemaakt over ‘Ik kleur jou’ met harde kaft, waar ook leuke info en opdrachten in staan 😀

  X

 6. Vlijtig Liesje schreef:

  Wauw, mooi allemaal! Ik sta er altijd weer van te kijken hoe prachtig die platen kunnen worden als je ze goed inkleurt.

 7. Jolien schreef:

  Ziet er heel leuk en ontspannend uit! 🙂

 8. Nesrin schreef:

  Dit ziet er heel gaaf uit en het lijkt mij best een fijn moment om te kleuren. Ik heb in ieder geval heel veel stiften in huis dankzij de kinderen 😉

 9. merdjelin schreef:

  Dit ziet er echt zoo leuk uit! Heb zo’n boek al meerdere keren in mijn handen gehad, maar leg hem toch steeds weer terug. x

  • Els schreef:

   Binnenkort toch eens meenemen? Bij de Action kosten de meeste 1 euro, misschien handig om te kijken of je het leuk vind?

 10. beautycreatures1 schreef:

  Wauw, wat mooi gedaan! 🙂

 11. silliesullie schreef:

  Oh jah ik ben er ook dol op, ik heb diverse nieuwe soorten bij bruna gezien en die heb ik nog niet allemaal gekleurd, ik kleur zelf t liefst met kleurpotloden of met aquarelverf 🙂

 12. Angelique schreef:

  Leuk! Ik ben er dol op. Bij de action hebben ze nu meer verschillende, maar als je die al kent zou ik het helaas niet weten.

 13. Michelle schreef:

  Heel leuk! Ik heb ‘Mijn geheime tuin’ van Johanna Basford. Staan erg mooie illustraties in als je van de natuur en bloemen/planten houdt.

 14. Oh, echt mooi! Kunstwerkjes! Ik ben bang dat ik er het geduld niet voor ga hebben. Een schilderij voor m’n neefje ligt nu ook al weer weken half af te zijn… :-/

 15. dansenindestorm schreef:

  Wat leuk! Ik vind ook dat je het goed kunt, hihi. Bij mij ziet het er nooit zo mooi uit!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL