Knutselen: Action Craft Sensations Creative Paper collection

Action Craft Sensations Creative Paper collection
Reclame

Action Craft Sensations Creative Paper collection
Ken jij het knutselboek ‘Creative paper Collection’ van Action Craft Sensations? In dit artikel vertel ik over dit knutselboek en laat diverse knutselprojecten zien die ik maakte met dit knutselboek. Is het de moeite waard om te kopen? Je leest er alles over in dit artikel.

Knutselboek ‘Creative paper Collection’ van Action Craft Sensations

Het knutselboek ‘Creative paper Collection’ van Action Craft Sensations kost bij Action € 1,99. Er zijn meerdere designs. Ik ging voor de versie met het thema zomer en strand. Elk knutselboek is hetzelfde ingedeeld. Je vind in het boek papier, kaarten, stickers, cadeaupapier en cadeaudoosjes.

Aan de slag met knutselen

Alles wat je hieronder ziet, heb ik gemaakt met één knutselboek. Heb je een andere versie van het knutselboek? Geen probleem, ook met een ander knutselboek kun je van alles gewoon na maken. Alleen heeft dan alles een ander design.

Kaarten maken

Natuurlijk kun je met al het papier, kaarten en stickers je eigen kaarten maken. Hieronder zie je een paar kaarten die ik heb gemaakt. Bij elke kaart zal ik erbij vermelden wat ik extra heb gebruikt, dit zijn gewoon basis knutselspullen.

Advertentie

Kaart 1: Labels
Extra gebruikt: Blanco rode kaart A6 (Action), rood lintje en zilveren plakparels (Action)
Action Craft Sensations Creative Paper collection kaarten maken

Kaart 2: Kisses
Extra gebruikt: Blanco rode kaart 13×13 cm (Action), wit papier, snijmal voor wit kader (Kaarten maken #105: Nieuwe snijmallen kaders Action (Jan 2022)) en witte plakparels.

Het kader kun je natuurlijk ook zelf snijden.
Craft Sensations Creative Paper collection kaarten maken

Kaart 3: Schudkaart
Een uitgebreide uitleg hoe je een schudkaart maakt, kun je vinden in mijn eerder geschreven artikel:
Kaarten maken #52: Uitgebreide uitleg hoe je schudkaarten maakt

Extra gebruikt: Blanco lichtgele kaart A6 (Action), wit papier en een label met de tekst ‘Hiep hiep hoera’. Deze kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
kaarten maken Action Craft Sensations

Kaart 4: Strandhuisje
Extra gebruikt: Blanco lichtgele kaart A6 (Action), wit papier, witte plakparels (Action), snijmallen fotolijstjes (Kaarten maken #74: Multi kaders snijmallen Action (Maart 2021)) en een label met de tekst ‘Speciaal voor jou’. Deze kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.

Advertentie

Ook bij deze kaart geld dat je het kader ook weer makkelijk zelf kunt snijden uit papier.
Craft Sensations Creative Paper collection inspiratie

Kaart 5: Fijne verjaardag gewenst
Extra gebruikt: Wit papier om de kaart te maken, wit papier om cirkels te maken en een label met de tekst ‘Fijne verjaardag gewenst. Deze kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
Action Craft Sensations paper collection kaarten maken

Vlaggetjes

Een simpel knutselproject, een slinger met de tekst ‘Happy Birthday to you’. De vlaggetjes sneed ik uit het papier. Vervolgens vouwde ik ze dubbel om een touwtje heen. Tussen de punten deed ik dubbelzijdige tape. Deze slinger kun je ook in een envelop doen om te versturen.
Action Craft Sensations slinger

Cadeaudoosje

Het cadeaudoosje heb ik wel gemaakt, maar echt leuk vind ik deze niet. Helaas was deze ook geprint op dun papier, dus het doosje is niet stevig genoeg.
Action Craft Sensations cadeaudoosje

Planner/agenda

Zoals je misschien weet versier ik graag mijn planner. Met dit knutselboek heb ik ook twee pagina’s in mijn planner gemaakt. Ik gebruikte hierbij het papier, de stickers en kaartjes. Ook knipte ik afbeeldingen uit kaarten en papier om de pagina’s van mijn agenda meer te versieren.
Craft Sensations Creative Paper collection review

Action Craft Sensations knutselboek planner agenda

Mijn mening over het knutselboek ‘Creative paper Collection’ van Action Craft Sensations

Advertentie

Voor € 1,99 is het knutselboek zeker de moeite waard om te kopen. Het papier wat erin zit, is erg leuk. Wat ik wel jammer vind, is dat er weinig afbeeldingen in het boek zitten die je kunt gebruiken om iets te versieren. Er staan ook veel stickers en designs in met teksten. Dit zijn teksten die mij niet zo erg aanspreken. Ik hou meer van algemene teksten als ‘Happy birthday’, ‘Congratulations’ en meer van dat soort teksten.

Is zo’n knutselboek iets voor jou?

© Nobody ELSe

9 reacties

  1. Ik heb hem wel gezien maar (nog) niet gekocht, maar eigenlijk wil ik ze allemaal. Doet me een beetje denken aan het Flow Book for paper lovers, die vind ik ook altijd zo leuk, maar best duur.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.