Reclame

Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #6

agenda planner dagboek versieren ideeen inspiratie
Reclame

agenda planner dagboek versieren ideeen inspiratie
In dit artikel laat ik mijn weken in mijn planner zien die ik maakte voor december en de komende winterse weken. Ik laat zien hoe ik deze weken heb versiert, vertel hoe ik dit heb gedaan en vertel wat ik heb gebruikt. Deze weken kun je ook als inspiratie gebruiken voor in je bullet journal, agenda en/of dagboek :-).

Agenda/planner versieren

Hieronder zie je diverse weken uit mijn agenda/planner. Per week vertel ik hoe ik deze heb gemaakt. De knutselspullen die ik heb gebruikt komen voornamelijk van de Action, MUS, CreaChick en AliExpress. Ik gebruik graag stickers, washi tape, clear stamps en kleurpotloden (Faber Castell). Maar omdat ik deze knutselspullen soms al wat langer in huis heb, zou het kunnen zijn dat de gebruikte knutselspullen niet precies meer te koop zijn :-).

Voor het plannen gebruik ik een Mascha planner, maar je kunt ook een gewone agenda en/of dagboek versieren natuurlijk. Je zult zien dat ik voor mijn weekplanner in mijn agenda steeds dezelfde indeling maak. De bovenste rij van de dagen gebruik ik als dingen die ik moet doen op die dag, de tweede rij hou ik vrij voor mijn sportactiviteiten of voor andere informatie en de onderste rij is voor activiteiten, afspraken enzovoorts. Dat is eigenlijk alleen het agenda gedeelte.

Week 49: Thema Sprookjes

Het thema van deze week past niet zo goed bij de maand, maar deze stickers en papieren vellen kreeg ik. Omdat ik ze zo leuk vond wilde ik deze gelijk gebruiken. De stickers en papier zijn van Simple stories, little princes. Verder gebruikte ik nog stickers met de dagen van de week uit de CreaChick stickervellen en gekleurde washi tape (AliExpress).
Persoonlijke agenda maken inspiratie stickers washi tape

Week 50: Thema Olifantjes

De basis van deze week zijn stempeltjes met olifantjes (merk Hello Bluebird). Ik stempelde deze op wit papier. Deze kleurde ik in met Action Twinmarkers en knipte ik vervolgens netjes uit. De week versierde ik met blanco washi tape in de kleuren groen en blauw. Ik tekende met kleurpotloden het gras en het water. Daarop plakte ik met Pritt de olifantjes. Verder gebruikte ik stickers uit de set van CreaChick en clear stamps met ‘December’ en Tasks’.
Mascha planner persoonlijk_inspiratie ideeen knutselen

Week 51: Thema Kerst met stempels

Als eerste tekende ik op de achtergrond van deze week de sneeuw, de bomen en de lucht. Met clear stamps (Merk Hello Bluebird) stempelde ik de afbeeldingen op dikker papier. Deze kleurde ik in met mijn kleurpotloden. De plaatjes knipte ik netje uit en plakte ik met Pritt in mijn planner. Verder gebruikte ik nog effe washi tape en stickers met het weeknummer en de maand december.
Mascha planner Kerst clear stamps

Agenda versieren thema kerst kleurpotloden

Week 52: Thema Kerst met stickers

Als basis op deze pagina zie je glitter en effe groene washi tape. Verder is de pagina versiert met stickers. Deze komen allemaal uit de stickervellen van CreaChick.
Agenda versieren thema kerst stickers creaChick

Week 53: Thema Winter met washi tape en kleurpotloden

Als eerste versierde ik deze week met washi tape in de kleuren roze, licht blauw en holografisch. Met kleurpotloden tekende ik sneeuwvlokken. De week versierde ik verder met washi tape met corgi’s (al langer in huis) en washi tape met tekst (CreaChick washi tape).
Agenda stickers washi tape corgi hond

Week 1: Thema Winter met stickers

Bij deze week begon ik met het plakken van de effe washi tape. Daarna volgde de winterse stickers uit de stickervellen van CreaChick. De week vond ik nog iets wat saai, daarom gebruikte ik ook nog washi tape met thee en bruine tapes. Deze komen uit een washi tape set van CreaChick. De gelpen die ik gebruik om op de stickers te schrijven is van ‘Mijn Black journal pennenset’.
planner versieren persoonlijk januari winter thema

Week 2: Thema Winter met stempels

Bij deze week begon ik met het tekenen van het ijs op de achtergrond. Hiervoor gebruikte ik drie verschillende kleurpotloden. Op de voorgrond plakte ik met Pritt winterse dieren, een zeehond, ijsbeer en een pinguïn. Deze heb ik eerste gestempeld op dik papier, ingekleurd en uitgeknipt. Verder zie je nog stickers met dagen (MUS, mijn bullet journal stickers), weeknummer en de maand januari.
Planner journal thema winter inspiratie

Week 3: Thema roze, blauw en wit

De basis van deze pagina is vooral washi tape, blauw, roze en glitter. Verder gebruikte ik stickers met teksten (Mijn bullet journal stickers) en kleine stickertjes van Diana Leeflang. de grote stickers kocht ik ooit op AliExpress.
Agenda planner mascha versieren rustig

Week 4: Thema alpaca’s

Soms heb ik gewoon even niet zoveel inspiratie. Dat was met deze pagina. Ik begin met de stickers van de dagen (oud Action stickerboek), daarna plakte ik de washi tape op de pagina. En toen.. wist ik het niet weer. Uit een oud stickerboek plakte ik toen maar twee alpaca’s op de pagina. Niet echt een mooie pagina, maar wel klaar ;-).
ideeen agenda versieren Action

Week 5: Thema Varkentjes met stempels

Nee, er is niemand jarig deze week, maar ik vond deze stempeltjes met varkentjes (merk Hello Bluebird) die ik laatst kocht te leuk om niet in mijn agenda te gebruiken. Ik stempelde op wit papier, deze afdrukken kleurde ik in met Twinmarkers. Vervolgens knipte ik de varkentjes uit. De basis van de week bestaat uit washi tape (kleuren die passen bij de afbeeldingen van de varkens) en stickers (Stickervellen CreaChick). Daarop plakte ik de varkentjes met print.
Agenda versieren 2021 inspiratie ideeen persoonlijk stempels

Week 6: Thema Valentijn

Een beetje zoetsappig is deze week wel ;-). Ik had nog zoveel washi tape en afbeeldingen in huis met het thema liefde dat ik deze heb opgemaakt. De washi tape komt van jaren geleden van Action. De afbeeldingen komen uit een ouder luxe papierblok van DecoTime (Action).
Agenda thema valentijn versieren

Week 7: Thema Honden met stickers

In het artikel ‘Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #5’ maakte ik ook al een pagina met honden stickers uit de stickerset van CreaChick. Ik had nog stickers van honden over. Daarom maakte ik nog een pagina met stickers van honden. Ik hou van honden :-).

De basis van deze pagina maakte ik met blanco groene washi tape, glitter tape en washi tape met folie. Daarop plakte ik de stickers van honden. Verder gebruikte ik nog de standaard banner stickers ook uit de stickerset van CreaChick.
Agenda honden stickers creachick

Week 8: Thema Jungle dieren met stempels en kleurpotloden

Deze stempels heb ik al eens eerder gebruikt in mijn Mascha planner. Ik blijf fan van deze schattige diertjes. Dus gebruikte ik ze gewoon nog een keertje. Ook deze stempels zijn weer van het merk Hello bluebird. Als eerste maakte ik de basis van deze pagina met groene washi tape. Daarna kleurde ik met potloden de bladeren linksboven en de balkjes bij de dagen.

Met de stempels stempelde ik op wit papier, deze kleurde ik ook weer in met Action Twinmarkers. Na het uitknippen plakte ik deze met Pritt in mijn agenda. verder gebruikte ik nog stempels met de woorden ‘Februari’, ‘Tracker’, ‘Plan’ en ‘Tasks’. Deze heb ik ooit gekregen.
Planner agenda aanpassen persoonlijk knutselen

Welke pagina spreekt jou het meeste aan?

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #5
Knutselen: Agenda/planner versieren deel 4
Knutselen: Agenda/planner versieren #3 (Mascha planner)
Knutselen: Agenda/planner versieren #2 (Mascha planner)
Knutselen: Mijn nieuwe agenda versieren (Mascha planner)

© Nobody ELSe

Reclame

6 reacties

    1. Nee, de pagina’s moet je echt zelf invullen :-). Ik vind de kwaliteit van het papier wel echt een aanrader, ook de indeling spreekt mij zelf erg aan. Succes met kiezen!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL