Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #7

uitleg agenda versieren persoonlijk maken
Reclame

uitleg agenda versieren persoonlijk maken
Vandaag geef ik weer een kijkje in mijn planner. Ik deelde de weken in van de komende 3 maanden. Natuurlijk leg ik uit hoe ik deze heb gemaakt en vertel ik wat ik heb gebruikt.

Agenda/planner versieren

Hieronder zie je diverse weken uit mijn agenda/planner. Per week vertel ik hoe ik deze heb gemaakt. De knutselspullen die ik heb gebruikt komen voornamelijk van de Action, MUS, CreaChick en AliExpress. Ik gebruik graag stickers, washi tape, clear stamps en kleurpotloden (Faber Castell). Maar omdat ik deze knutselspullen soms al wat langer in huis heb, zou het kunnen zijn dat de gebruikte knutselspullen niet precies meer te koop zijn :-).

Voor het plannen gebruik ik een Mascha planner, maar je kunt ook een gewone agenda en/of dagboek versieren natuurlijk. Je zult zien dat ik voor mijn weekplanner in mijn agenda steeds dezelfde indeling maak. De bovenste rij van de dagen gebruik ik als dingen die ik moet doen op die dag, de tweede rij hou ik vrij voor mijn sportactiviteiten of voor andere informatie en de onderste rij is voor activiteiten, afspraken enzovoorts. Dat is eigenlijk alleen het agenda gedeelte.

Gebruik van stempels

Ik ben gek op stempels, dus ik gebruik ze ook veel in mijn planner. Op een apart vel stempel ik de stempels altijd. Hiervoor gebruik ik watervaste inkt. Deze kleur ik in met Twinmarkers en knip ik uit. Twinmarkers drukken heel erg door, dus ik werk daarmee niet rechtstreek in mijn planner. Deze afbeeldingen plak ik met Pritt in mijn planner.

De weken van de komende maanden maart, april en mei

Advertentie

Week 9: Thema Planten
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape kraft-goud (Action) washi tape met bladeren (CreaChick) en stickers van planten, labels en dagen (CreaChick stickervellen).
Mascha planner versieren inspiratie stickers planten

Week 10: Thema Pastel
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape en stickers uit een stickerboekje van Action (lang geleden gekocht)
Maschaplanner Action stickers indelen

Week 11: Thema Jungledieren
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, stickers dagen en cijfers (CreaChick stickervellen), washi tape met bladeren patroon (Action), Twinmarkers, Pritt, schaar, clear stamps dieren (merk Hello BlueBird) en clear stamps ‘Mijn bullet journal stempels’ (merk MUS).
Agenda planner versieren stempels washi tape

Week 12: Thema Lente
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape met patroon (CreaChick), kleurpotloden voor het gras, Stickers lente (CreaChick stickervellen) en clear stamps woorden (merk onbekend).
Agenda Inspiratie lente CreaChick

Week 13: Thema kleurrijk
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape en de rest zijn allemaal stickers uit een stickerboek van Action.
Mascha planner inspiratie budget indelen Action

Week 14: Thema katjes
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape met patroontjes (Action), stickers dagen, cijfers en letters (stickerboekje Action), Pritt, schaar en stempels van katjes (merk MFT) ingekleurd met Twinmarkers.
Agenda planner knutselen uitleg stempels hond kat

Advertentie

Week 15: Thema olifantjes
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, Stickers met dagen (Stickerboekje Action), witte gelpen, Pritt, schaar en stempels van olifantjes (merk MFT) ingekleurd met Twinmarkers.
Agenda stempels olifantjes versieren

Week 16: Thema Boerderij
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape met patroon (Action), Stickers boerderij (CreaChick stickervellen) en stickers dagen en labels (MUS ‘Mijn bullet journal stickers’)
Agenda stickers CreaChick bullet journal

Week 17: Thema Bosdieren
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape met patroontjes en dagen (CreaChick), stickers maand en cijfers (CreaChick stickervellen), Pritt, schaar, en stempels met bosdieren (merk Hello BlueBird) ingekleurd met Twinmarkers.
Versieren agenda bosdieren Action

Week 18: Thema roze-blauw
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape en stickers uit een stickerboekje van Action
Stickers agenda action

Week 19: Thema Magie
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape met patronen (Action), washi tape met veelal (AliExpress), Stickers Magic, dagen en labels (CreaChick stickervellen)
Maschaplanner_Creachick stickervellen inspiratie ideeen

Week 20: Thema pastel
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape met patronen (Action), stickers dagen, letters & cijfers (Stickerboekje Action) en stickers afbeeldingen (AliExpress).
Mascha planner stickers Action AliExpress

Advertentie

Week 21: Thema verjaardag
Gebruikte bij deze pagina: Effe washi tape, kleurpotloden voor de vlaggetjes, stickers dagen en cijfers (merk CreaChick Stickervellen), Twinmarkers, Pritt, schaar, clear stamps dieren (merk Hello BlueBird) en clear stamps ‘Mijn bullet journal stempels’ (merk MUS).
mascha planner inspiratie Ideeen verjaardag

Welke pagina spreekt jou het meeste aan?

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #6
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #5
Knutselen: Agenda/planner versieren deel 4
Knutselen: Agenda/planner versieren #3 (Mascha planner)
Knutselen: Agenda/planner versieren #2 (Mascha planner)
Knutselen: Mijn nieuwe agenda versieren (Mascha planner)

© Nobody ELSe

6 reacties

  1. De magie natuurlijk 😉 hahaha, nee, ze zijn allemaal leuk en lief en geweldig! Echt meid, je zou er je werk van kunnen maken als je het mij vraagt. Ik haak nog even rustig door en lees mijn boek nog even uit. Nog even de boel uitzitten hier.

    x

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.