Reclame

Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #8

uitleg agenda versieren persoonlijk maken zomer
Reclame

uitleg agenda versieren persoonlijk maken zomer
In mijn planner heb ik weer flink vooruit gewerkt. Vandaag laat ik pagina’s zien in mijn planner van de komende 3 maanden. Ik leg uit hoe ik deze heb gemaakt en wat ik heb gebruikt. Hopelijk kan ik je inspireren voor je eigen planner/agenda en/of dagboek.

Agenda/planner versieren

Hieronder zie je diverse weken uit mijn agenda/planner. Per week vertel ik hoe ik deze heb gemaakt. De knutselspullen die ik heb gebruikt komen voornamelijk van de Action, MUS, CreaChick en AliExpress. Ik gebruik graag stickers, washi tape, clear stamps en kleurpotloden (Faber Castell). Maar omdat ik deze knutselspullen soms al wat langer in huis heb, zou het kunnen zijn dat de gebruikte knutselspullen niet precies meer te koop zijn :-).

Voor het plannen gebruik ik een Mascha planner, maar je kunt ook een gewone agenda en/of dagboek versieren natuurlijk. Je zult zien dat ik voor mijn weekplanner in mijn agenda steeds dezelfde indeling maak. De bovenste rij van de dagen gebruik ik voor dingen die ik moet doen op die dag, de tweede rij hou ik vrij voor mijn sportactiviteiten of voor andere informatie zoals social media en de onderste rij is voor activiteiten, afspraken enzovoorts. Dat is eigenlijk alleen het agenda gedeelte.

Gebruik van stempels

In mijn planner gebruik ik veel stempels. Op een apart vel stempel ik de stempels altijd. Hiervoor gebruik ik watervaste inkt. Deze kleur ik in met Twinmarkers en knip ik uit. Twinmarkers drukken heel erg door, dus ik werk daarmee niet rechtstreek in mijn planner. Deze afbeeldingen plakte ik met Pritt in mijn planner.

De weken van de komende maanden juni, juli en augustus

Week 22: Thema Ruimte
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape AliExpress), stickers met dagen (CreaChick), papier met patroontjes en stickers met dieren, sterren en planeten (Action stickerboekje kinderknutsel).
Agenda versieren ruimte stickers Action

Week 23: Thema Boerderijdieren
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress), stickers dagen (Mus, Mijn bullet journal stickers) en banner (CreaChick), Pritt, schaar, kleurpotloden voor het gras, stempels van boederijdieren (merk MFT) ingekleurd met Twinmarkers.
Masha planner agenda versieren stickers stempels

Week 24: Thema Dieren
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress), stickers met dagen (Mus, Mijn bullet journal stickers), papier met patroontjes en stickers met dieren en planeten (Action stickerboekje, kinderknutsel)
planner versieren stickers action

Week 25: Thema Hondjes
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress), glitter washi tape, stickers dagen en banner (CreaChick), Pritt, schaar, washi tape gras (CreaChick), stempels van hondjes (merk MFT) ingekleurd met Twinmarkers.
Agenda thema pagina hondjes wk25

Week 26: Thema Sprookjes
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress), washi tape met dagen (CreaChick), papier met patroontjes en stickers (Simple Stories, thema Little Princess)
Agenda mascha planner inspiratie themas sprookje

Week 27: Thema Zomer
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress), washi tape met patroon (Action), Stickers (CreaChick stickervellen) en clear stamps met woorden (merk onbekend).
Agenda planner thema zomer inspiratie

Week 28: Thema Hawaii
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress), washi tape met patroontjes (Action), stickers dagen, letters en cijfers (stickerboekjes Action), Pritt, schaar en stempels met zomers thema (merk MFT) ingekleurd met Twinmarkers.
Agenda knutselen thema inspiratie zomer

Week 29: Thema Dieren
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape met patroon (Action), stickers met dagen en cijfers (Action stickerbooek) en stickers met dieren en fruit (Action stickerboekje, kinderknutsel)
Agenda persoonlijk maken kleurrijk

Week 30: Thema Eendjes
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress), washi tape met patroon (Action), Stickers dagen en banners (CreaChick stickervellen), Pritt, stickers letters en cijfers (Stickerboekje Action), wit papier, clear stamps eendjes (merk Lawn Fawn) en ingekleurd met Twinmarkers.
Agenda versieren stempels lawn fawn

Week 31: Thema Zoet
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape met patroon (Action), Stickers dagen (Stickerboekje Action) en alle andere stickers komen van stickervellen uit een Decotime luxe papier setje.
planner versieren action washi tape stickers decotime

Week 32: Thema Nijlpaardjes
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress), washi tape met patroon (Action), glanzende tape, Stickers dagen (Mus, Mijn bullet journal stickers), wit papier, clear stamps woorden (merk onbekend), clear stamps Nijlpaarden (merk Hello BlueBird) en ingekleurd met Twinmarkers.
versieren Maschaplanner zomer stempels washi tape

Week 33: Thema Bellenblazen
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress), washi tape met patroon (CreaChick washi tape), Stickers dagen en banners (CreaChick stickervellen), Pritt, wit papier, clear stamps muisje en bellen (merk Lawn Fawn) en ingekleurd met Twinmarkers.
Agenda versieren stempels lawn fawn twinmarkers

Week 34: Thema Poezen
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape (AliExpress) en stickers van dagen, maand, banner en katten (CreaChick stickervellen)
mascha planner versieren inspiratie ideeen

Week 35: Thema Jungledieren
Gebruikt bij deze pagina: Effe washi tape, washi tape bladeren (CreaChick), stickers bladeren, dagen en banner (CreaChick), Pritt, schaar, stempels van jungledieren (merk Hello Bluebird) ingekleurd Twinmarkers.
Agenda planner versieren eigen maken stempels twinmarkers

Welke week is jouw favoriet?

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #7
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #6
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #5
Knutselen: Agenda/planner versieren deel 4

© Nobody ELSe

Reclame

4 reacties

  1. Een journaal is niet aan mij besteedt maar ik geniet er altijd van om jouw creaties te zien. Elke week is steeds een kunstwerkje op zich en altijd een leuke manier om ook nieuwe materialen te ontdekken.

    Prachtig werk.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL